søndag 30. januar 2011

Kjøkkeninspirasjon

Fin-fin kjøkkeninspirasjon - syns den tapeten over kjøkkenbenken er helt herlig! 








Funnet via Seventytree

lørdag 29. januar 2011

BAD

Rundturen i leiligheten er fortsatt ikke ved veis ende, til tross for at leiligheten ikke er større enn 85 kvm! Blir så mye annet småting innimellom, og det er jo mye verre å rydde et helt rom, lettere å bare ta en krok av stua. Men nå tenkte jeg endelig å vise et nytt rom - badet!

Ikke store rommet å vise fram, vi gleder oss veldig til vi får litt større bad en vakker dag. Merkes at det er godt og trangt med fire personer på 5,5 kvm på morgenen (selv om de to minste ikke tar så stor plass foreløpig). 

Rett innenfor døren har vi vaskemaskin med stellematte oppå. Trekket er fra Barnas Hus, supersmart og lett og hive til vask hvis det blir skittent - og det blir det jo innimellom.. Smarte sugekopp-knagger fra litt forskjellige steder - når man har begrenset med plass må vi utnytte alle muligheter for oppbevaring. 


Rett ved vaskemaskinen er toalett, vegghengt sådan. Og dusj og badekar. Er superhappy med å ha badekar, ungene storkoser seg med å bade. Det har jeg veldig lyst til å fortsette å ha i fremtiden også. 

Ved enden av badekaret er vasken. 
Badet har vi ikke gjort noe med siden vi flyttet inn. Flisene er helt vanlige hvite på vegger, litt mindre, lysegrå på gulvet. Ikke helt slik vi ville hatt det om vi skulle bestemt selv, men bad er liksom ikke noe vi kaster oss rundt og fikser på fordi vi ikke liker det helt, når det fungerer helt utmerket som det er. 


 Blafre er selfølgelig også på badet, en liten boks til smårusk som blir liggende å slenge. Med to bleie-barn i huset er det en kurv til hver med bleier. Kurvene har jeg arvet av svigermor for mange år siden. Har malt de hvite og sydd trekk til å ha oppi selv. 

Medisiner og plaster i bokser og førstehjelps-koffert på toppen av skapet overfor bleieoppbevaringen. 
Badeleker lett tilgjengelig - et must! 
Detalj fra håndkle-oppheng. Som sagt ikke helt min stil, men fungerer helt utmerket. Syns de var grusomme i starten, men nå syns jeg de er litt sånn stygg-fine.. :) 


Vil du se mer stygg-fint hos oss? Se vasen i dette innlegget


torsdag 27. januar 2011

PROFILBILDE

Driver å endrer litt på bloggen for tida, gøy å mikse og trikse litt. Kom på at jeg kan vise hvordan jeg har laget bildet av meg på toppen og på profilen min. Sitter og lurer på om jeg skal ta det bort, begynner å bli litt smålei av å se bilde av meg selv hver gang jeg går inn her. Men vet liksom ikke helt hva jeg skal bytte med, så enn så lenge får jeg sitte i fred. 


Bildet er tegnet i Photoshop med utgangspunkt i et fotogtafi.

Her er bildet jeg brukte, tatt på Gardermoen av alle steder, mens vi ventet på å reise til Tyskland - det var faktisk Milly sin første flytur - hun var bare litt over 2 måneder. 


Litt som gjenstår fortsatt.. 


Fått på klær - har brukt et filter som ser sånn ut: 






Fiks ferdig! Tar lang tid å tegne alt, men det er gøy og så blir det litt spesielt uttrykk. Tennene var skikkelig vanskelig å få til, anbefaler å ta et bilde der man har munnen lukket hvis du vil prøve deg på dette! :) 


Tutorialen jeg fulgte for å lære meg teknikken er skrevet av Melissa Evans og du finner den her

Nå ble jeg i alle fall lei av å se meg selv! Får se om jeg får fikset litt på headeren i løpet av helga - har du tips til hva jeg kan legge inn i stedet? Møber? En vase? Tegning? Foto? Mange muligheter der altså.. 


I kveld får vi naboene til oss på "kino" - det blir så koselig! De har en gutt som er like gammel som Tobias, og vi er i samme barselgruppe. Stas med gode naboer! 

tirsdag 25. januar 2011

COCO-POPS

De som er innom bloggen her har kanskje fått med seg at jeg er over gjennomsnittet (?) glad i bokser. Her om dagen fikset jeg ennå en, herlig med gjenbruk!

 Denne gangen var det en liten Coco-pops-boks som får gjøre nytten som penneholder. 


Vi kjøpte en pakke med små bokser frokostblanding, og nå har Milly virkelig begynt å like de - men det blir ikke Coco-pops til frokost hver dag altså! Veldig sjelden hun får så søt frokost.. 




Ikke store innsatsen for å forandre denne boksen, jeg målte bare opp sidene på boksen og skar ut i tykk kartong (2 mm), noen rester jeg hadde spart på så klart, fra permen på en gammel tegneblokk. 


Så limte jeg de på innsiden av boksen, og nå er den så stødig og fin! Blir nok flere slike etterhvert som frokostblandingen forsvinner. Boksen får selvfølgelig gjøre nytte for seg på kjøkkenet.


Passer så fint sammen med de andre tapetserte Blafre-boksene mine, og andre bokser.

mandag 24. januar 2011

PLAKATER

I dag er min siste dag i permisjon, i morgen er det jobb for fullt mens mannen skal være hjemme med lillegutt i 10 uker. Så i dagen i dag skal jeg nyte mest mulig og ikke stresse med alt som burde gjøres. En bonus er at jeg i dag fikk vite at vi sannsynligvis får barnehageplass til minsten i samme barnehage som storejenta fra 1. april! Juhu! 


Legger ved bilder av noen flere eksempler på plakater som jeg har laget. 












Vil du ha en slik til noen du kjenner kan du bestille i min Epla-butikk - til gutt her eller til jente her. God mandag! 


fredag 21. januar 2011

LOPPE-STOFF

DA vi var i Tyskland i høst kjøpte jeg med meg noen virkelig fine stoff fra en liten bruktbutikk i nærheten av der vi var. Ordentlig billig var det også! 

 Tre stoff, to dynetrekk og ett putetrekk. De to forreste har jeg ikke helt landet på hva jeg skal lage av - tar gjerne imot tips! Syns de er så fine at det nesten er vondt å klippe i de, men de er jo ikke så fine når de bare ligger i stoff-boksen min heller! 




Jeg hadde lett lenge etter et stoff til benken i gangen - og det grønne stoffet var en selvfølge å ha her. Pute ble bestilt etter mål hos Skumplastsenteret - ikke var det spesielt dyrt heller! 


Friske og fine farger! 




Blafre-boks så klart. :-) 



Et litt gammelt bilde, mens julepynten fortsatt var på plass.. 

Ønsker alle som kikker innom en god helg! 

torsdag 20. januar 2011

HTML

Prøver noen nye koder på bloggen i kveld.. Er ikke spesielt dreven, så jeg håper jeg ikke ødelegger noe. :-) 


Kanskje dette kan bli til noe smart? 

tirsdag 18. januar 2011

MIN FØRSTE BAMBI

Da vi var på Toys'r'us her om dagen fikk jeg med meg min første Bambi hjem! Dette føler jeg er et must hos enhver interiørblogger (I tillegg til vimpler på barnerom så klart). 


Fin liten Blafre boks og gul duk fra loppis. 



Bambi er ikke store kar'n - greit å starte sånn i det små, er det ikke? 

Beklager litt kornete bilder, de tatt med mobilen og er derfor ikke av ypperste kvalitet.

søndag 16. januar 2011

NATTJOBBING..

..er helt ok når man har Sniff som selskap - og masse mini-marshmallows i kakaoen!








Postet via BlogPress på min iPhone.

tirsdag 11. januar 2011

BARNEROM OG EPLA-BUTIKK!

Norske interiørblogger har ny utfordring denne måneden: Barnerom! Så mange fine bilder av både jenterom og gutterom. Hiver meg på og legger ut bilder av Milly og Tobias sitt rom, med bilder fra Milly sin rosa/orange/gule del av rommet. 


Koselig sengekrok. Putetrekk med elefant fra loppis, applikert pute fikk hun i julegave - med navnet sitt på! Veldig stas. 




God som ny! Kjøpt på loppis, men minst like spennende å lese som hvilken som helst ny bok. 




På hyllen/knaggene over sengen henger en liten pingvin-sprellemann fra jeg var liten. Nydelig figur fra Willow Tree er en gave fra da hun var liten, symboliserer at hun er "Kept forever in the heart". 




Sommerfugler på sengehimmelen er rett og slett hjemmelaget, klippet ut i papp og festet med Tack-it. På hylla er det Blafre-bokser (så klart), bøker og et bilde av med med jenta i magen i 2008. Norgesglasset fungerer som bokstøtte. Hjemmesydde vimpler er selvsagt på plass - det matchende lappeteppet kan du så vidt skimte på bildet under, eller se her




På veggen henger egendesignede trykk - til salgs i min splitter nye Epla-butikk




Eksempler på tilpassede trykk du kan kjøpe til deg selv, dine barn eller noen du kjenner. 




Til slutt må jeg bare ta med noen bilder som viser at det ikke hersker like mye orden på barnerommet til hverdags. Her er storesøster i full gang med å underholde lillebror som er på besøk i under sengehimmelen hennes. Helst alle lekene oppi senga på en gang.. 


Flere bilder fra barnerommet kan du se her

fredag 7. januar 2011

DU VET DU ER EN ORDENTLIG HUSMOR..

..når du sitter en fredagskveld og kikker gjennom kokeboka! :-)





Ikke hvilken som helst kokebok da, den veldig lekre "Suppe, såpe og frelse" fra Frelsesarmeen som mannen fikk i julegave fra jobben sin i forfjor. 






Nydelige bilder og layout. 







Fint mønster! 







Slike skåler fikk vi også i gave, herlig mønster. 


Postet via BlogPress på min iPhone.