mandag 30. april 2012

PUKKA

Her er ikke formen på topp i dag, da er det godt med en kopp te for sår hals. På jobb må man uansett, når man jobber for seg selv. :) Koppen (populært "kalt bloggekoppen" her i huset) er Mano så klart! Min spraymalte brusboks gjør nytten som vase for en blomsterkvist som vi tok med inn fra hagen i går. Ønsker alle en fin uke! 
_____
My only Mano. A tiny spray panted soda can is getting useful as a vase. 

fredag 27. april 2012

LOPPER

Her ser dere den sist ankomne loppen, nemlig kirsebærskålen på toppen, den ble med hjem fra loppemarked sist helg. En slik hadde vi hjemme i min barndom - gode minner! Knall rødt og grønt er ikke helt farger som jeg vanligvis har fremme veldig ofte, men kanskje frem mot sommeren? Litt knallfarger på terrassen en solfylt sommerdag kan jo ikke bli feil! 


I helgen skal vi prøve å få klargjort terassen for beising - hurra!? :) Håper været blir greit så vi får gjennomført det. Kanskje jeg er heldig og får med meg et loppemarked og noen nye lopper hjem også? Ønsker alle som leser en fin-fin fredagskveld og goood helg! 
_____
My latest flea finds!  

torsdag 26. april 2012

KVELDSÅPENT



Kvelden i går var jeg så heldig å tilbringe på den supre butikken 13 i Tønsberg - de hadde nemlig kveldsåpent! Masse trivelige damer å snakke med (noen menn var det også innom altså), mange gode tilbud og 10% på alle varer denne kvelden. 
Butikken er full av nydelige, sjarmerende og fargerike retroskatter - har du ikke besøkt butikken anbefales det virkelig å ta en tur! 
_____
Late night at the wonderful store 13! 

tirsdag 24. april 2012

BILDEVEGG OG POLKADOT




Etter å ha bodd i huset snart et år var det på tide å få opp litt flere bilder på veggen - rart hvordan ting tar tid? :) For noen uker siden fikk vi faktisk opp en hel bildevegg på en av stueveggene. Og i påvente av at jeg får mine egne "ekte" polkadotter har jeg klippet ut noen sirkler av litt gammelt papir jeg hadde liggende, og klistret på veggen med kitt. Man tar det man har.. Ønsker dere en fiiin uke videre! 
_____
Finally put up some pictures in our livingroom. About time, since we have been living here for almost a year now. Also made my own polkadots from plain, colorful paper. 

søndag 22. april 2012

KAKEFAT - DIY

Til bursdagsfeiring for noen uker tilbake fikk jeg endelig laget ferdig et kakefat som jeg hadde planlagt lenge. Foten er en messinglysestake som har fått noen runder med spraylakk, og fatet på toppen er et gammelt fat kjøpt på den nydelige butikken 13 i Tønsberg
Foten ble limt på med superlim etter at den var ferdig spraymalt. Enkelt og lettvint prosjekt! Kanskje noe å lete etter nå som loppesesongen er i gang for alvor? Messingstaken og fatet før det ble ferdig kan dere se her
_____
A DIY cake stand that i made. Spray painted candleholder and a vintage plate on top. 

onsdag 18. april 2012

UTENDØRS INSPIRASJON

Travle tider på jobben, så dagene forsvinner nesten på et blunk! Litt inspirasjon for utendørs bruk i dag. Vi holder på å manne/kvinne oss opp til å beise terasser kanskje allerede neste helg, og huset skal males i sommer. 

Liker at det er skikkelig fargerikt, og så syns jeg gulvet på bildet i midten er så fint! Lurer på om det går an å få det sånn når man beiser? Det ser liksom bare slitt ut.. Men vi vil jo ikke ha flis i små barneføtter! Er det flere som skal male hus i sommer har jeg tatt vare på en super liste med male-hus-tips fra Dagdrømmeren som du kan lese her. Fortsatt fin uke til deg!
_____
Inspiration for the outdoors this season! 

fredag 13. april 2012

GOD HELG!

Ønsker dere en god helg med noen snøbilder fra påskefjellet i Trysil. Stor kontrast til i dag her hjemme, med strålende sol og grønt gress i hagen! Hurra! Satser på en like fin helg! 
Mannen skal på jobb i Oslo i morgen, så da håper jeg å få tatt med meg begge ungene til Kaspara og Hapels utestuebutikk i Sandefjord i morgen! (Ikke at jeg skal handle så mye, men skravle litt er jo alltid koselig!) Kanskje du også tar turen? 
_____
Wishing you a great weekend with some snowy photos form the mountains! Today the sun is shining and the grass is green outside our house. :)  


torsdag 12. april 2012

BURSDAGSMAT

Litt flere bilder fra barnebursdagen forrige helg! Masse gode kaker, og sugerør med bart og munn var stor stas. Marshmallows med grønn sjokolade på pinne, en litt enklere variant av kakepops - som jeg drømmer om å lage en dag. :) Glasur på muffins er hvit sjokoladefrosting, oppskrift fra Passion for baking




De to bursdagsgutta rigget seg til rett foran skålen med ostepop på benken. Tenk at de får plass på samme TrippTrapp begge to! De var veldig søte der de satt, og koste seg veldig! 
_____
Cakes and candy from the celebration of our 2-yearold and his nephew. 

onsdag 11. april 2012

TAM-TA-TAAA

Vinneren av min gi bort er klar! 
Og vinneren ble... 


Lodd nummer 192! 
Nærmere bestemt damen bak denne fine bloggen!! 


Hurra for Trallala! Send meg en mail med postadressen din og hvilket trykk du ønsker, så kommer premien snart i posten! 
_____
Announcing the winner of my give-away. 

THAILAND // del 2 // Bryllupet

Del 1 om reisen vår til Thailand kan du lese mer om her.
Regner med de er mest for spesielt interesserte disse innleggene.. :) 
Bare et par dager etter at vi hadde ankommet Thailand var det klart for bryllup - min storebror skulle gifte seg med sin vakre forlovede! Dagen startet tidlig, klokken 0630 skulle bussen gå fra hotellet, og hjem til familien til bruden der den tradisjonelle seremonien skulle foregå. Vi kledde på ungene i søvne, de skulle ha på seg ekte Thailandske klær og være brudepike og brudesven i bryllupet sammen med de andre kusinene og fetterne! Ikke helt slike klær vi er vant til her hjemme, men virkelig fargerikt og flott, og ungene (i alle fall jentene) elsket det! Klikk på "Les mer" for å se resten av innlegget!

søndag 8. april 2012

AVHENGIG AV FARGER?


Jeg er helt klart avhengig av farger. Den fargen jeg er mest avhengig av er turkis og blåtoner, og har etterhvert samlet meg opp endel krimskrams i disse fargene. Pluss at jeg har spraymalt ting som ikke har hatt "riktig" farge. :) Her er ting im ine favorittfarger. Bildet i midten er en illustrasjon fra Catalina Estrada som jeg har klippet ut fra et blad for flere år siden. Liker stilen hennes så godt! 

Dette er mitt bidrag til NIB sin utfordring for april - color addict

PS: Vil du bli med på min gi-bort - du kan vinne armbånd og valgfritt produkt fra Epla-butikken - klikk her

_____
My contribution to "Norwegian Interior Blogs" challenge for April: Color addict.  

onsdag 4. april 2012

BURSDAGSPYNT

Noen bilder fra bursdagspynten til 2 + 3 års dag her i huset i helgen som var. Blå pom-poms, ballonger og hjemmelagde vimpler av washi-tape i taket. I tillegg hadde jeg printet ut bilder av de to bursdagsbarna og hengt i tråd ned fra taket sammen med litt rester av blått skum-papir og noen treperler. På bordet hadde vi vaser pyntet med tape, og spraymalte blikkboks-vaser. 


Det blir rolige dager for oss fremover, og tiden skal nytes sammen med familien! Ønsker alle en flott påske! 
_____
Some pictures of the decorations from our 2 + 3 years birthday celebration this weekend . Blue pom-pons, balloons and homemade pennants of Washi tape on the ceiling. In addition, I printed out pictures of the two birthday kids and hung from the ceiling along with some left over of blue foam paper and some wooden beads. On the table we had vases decorated with tape and spray-painted tin can-vases.

I wish you all a wonderful Easter!