mandag 24. september 2012


torsdag 20. september 2012

POPULÆRE PINS II

Når dagene er travle blir det ikke mye tid til blogging. Når alt som skal gjøres er unnagjort, er kvelden blitt natt, og man må til sengs for å være sånn noenlunde opplagt til en ny dag. Og fortsatt kan det komme tuslende en og annen liten person på natten som forstyrrer nattesøvnen noe. Når dagen ikke har plass til egne blogginnlegg finner jeg masse inspirasjon ved å kikke innom dere andre. Og Pinterest. En kjapp kikk innom på kvelden kan få tankene til å løpe om ting jeg vil gjøre eller ønsker meg, eller bare var fint å se på. Her er noen av mine mest populære "pins" fra sist uke. 


Kilde 1 - 2 - 3

Håper du fant noe inspirerende? Er du på Pinterest? 

søndag 16. september 2012

ME & I





For en tid tilbake skrev jeg om høstlanseringen av Me&I sin nye kolleksjon. Noen dager senere fikk jeg pakke i posten, hvor vi fikk teste ut noen av produktene deres. Jenta ville helst kle på seg alt med én gang, men lillebror ville også være med å bestemme. Mamma sin grønne overdel måtte også inspiseres. Vi fikk til slutt avklart hvem som skulle få hva, så på morgenen neste dag var det ikke tvil om hvilke klær som skulle på! De har også blitt mye brukt siden. Ikke så lett å ta bilder av disse små, som er høyt og lavt i ett sett. :)

Kjempeflotte klær fikk vi, kvaliteten er veldig god, supermyk og behagelig til ungene. Klærne sitter godt på, og jeg kan tenke meg de er veldig gode å ha på i barnehagen. De er ikke "pynte-klær" men er laget for å brukes og det liker jeg. Jeg har også fått masse positiv oppmerksonhet på mønstere og farger. Ene barnehagetanten måtte bort å sjekke merket med en gang, hun falt så veldig for stilen på disse klærne. 
Snittet på klærne syns jeg også er litt "retro", spesielt jakken og den orange buksen vi fikk, og det liker jeg veldig godt! Jakken har også fin høyde på halsen når glidelåsen er dratt helt opp, og passer perfekt i disse overgangsmåneder når været skifter litt. Skal ikke se bort fra at det kommer flere Me&I produkter i hus hos oss! Min overdel tror jeg må komme i eget innlegg, jeg er ikke så flink til å ta bilder av meg selv, det er ikke det jeg liker best for å si det sånn.. ;)

Innlegget er sponset, tusen takk til Me&I!
_____
Lovely, very comfortable clothes sponsored by Me&I. The patterns they have are so cool, and the kids love them too! 

tirsdag 11. september 2012

TIDSKLEMMA

For meg flyr tiden avgårde om dagene - og nettene forsåvidt! Min mann jobber lange dager og kvelder, som gjør at jeg er mye alene med ungene, i tillegg til jobb på både dagtid og kveldstid for meg. Livet er hektisk - men fint! I dag var vi på middag hos Besta, sammen med tanter, onkler og søskenbarn. Mens vi spiste dessert spurte 4-åringen: Hva skal vi spise etterpå? Vi er vant til god service fra besteforeldre. :) Jeg er takknemlig for at vi har familie i nærheten som kan hjelpe oss i hverdagen, når vi er midt i tidsklemma! :)

fredag 7. september 2012

KONTOR OG JOBB






Jeg viste glimt fra kontoret forrige uke, og her kommer litt flere bilder. Her har jeg Mac'en min som jeg liker godt. Det er jo noen som sier "once you go Mac, you'll never go back".. :) 

Pantoneviften er alltid lett tilgjengelig, greit å ha når man skal velge farger til trykking. Headset og høytalere er viktig - musikk til arbeidet er bra! Jeg har også min massive koloss av en printer til farge og fotoprint her, óg en vanlig printer for utskrift av dokumenter. Diverse kort og klitremerker til Kikkis planet er greit å ha fremme. 

Kontoret vårt er ikke superfresht, jeg kunne tenke meg å male veggene her også - det blir med tid og stunder. Mer og bedre oppbevaring kunne jeg også tenke meg, for å utnytte plassen bedre. Men nå er snart kontordagen slutt, ønsker alle en god helg!!
PS: På mandag flytter jeg og damen til nytt kontor - jeg har nemlig fått meg ny jobb - Hurra! Veldig gøy og veldig spennende! 

onsdag 5. september 2012

GJESTER

Jeg er veldig glad i å invitere gjester, og er så glad vi har plass til å ha mye besøk og overnattingsgjester her hos oss. En stor familiebursdag er ikke noe problem, det føles ikke trangt selv om vi er mange personer, ettersom vi har to stuer (kjøkken-stue og TV-stue), og ungene sine rom på loftet der de kan leke. 
Selv om jeg liker de store anledningene som bursdager, jule- og nyttårsfeiring, så er det jo hverdagene det er flest av. Noe av det koseligste er å spise lunsj, eller ettermiddagskaffe på kjøkkenet, rommet er stort og slipper inn mye lys. Noe av det jeg syns er gøy med å invitere, er dekorasjonene! Små ting, pynt og detaljer, da håper jeg at gjestene også føler seg ekstra velkomne og satt pris på. 




































Gråpapir er brukt som "duk" og jeg har tegnet på mønster med hvit tusj. Smart til en barnebursdag også, så kan man skrive bordkort rett på duken! Har også lagt ut litt "bling" i blått og sølv. Små heklebrikker har jeg samlet fra loppemarkeder og bruktbutikker, her har jeg lagt de sammen som en duk på bordet, og også under hver kaffekopp som en koselig detalj. Koppen har jeg brukt som vase, den er fra forrige helgs loppemarked. Liker så godt retro-mønsteret og fargene på den! Den har dessverre et skår, så da bruker jeg den som kopp med god samvittighet. Jeg har brukt strikk rundt koppen, for at blomstene skal ha noe å hvile seg mot.
Plakaten på veggen er et gratis print som jeg fant via Pinterest hos BlogMilk. Klokken er min egen versjon av sommerfuglklokken. 

Nib sin utfordring for september er "Inviter!" - et morsomt tema som kan tolkes veldig ulikt, alle bidragene kan du se her

søndag 2. september 2012

LOPPIS

I går dro vi to jentene her i huset på loppis, mens pappa var hjemme med en febersyk minsteman. Her er litt av fangsten fra loppemarkedet: En nydelig, akkurat passelig stor veske i skinn. En stripete, stor veske ble også med, da den eldgamle sekken vår ble ødelagt i løpet av dagen. 
Fant flere småting, så det kommer nok flere loppeinnlegg de nærmeste dagene! :)