torsdag 27. juni 2013

NYE KLISTREMERKER


Jeg har laget noen nye klistremerker som du kan få kjøpt i min Epla-butikk! Ta en kikk her om du vil! Finnes i versjoner med Hipp hurra, blomster, hjerter og striper. Flere pakker kommer etterhvert - og legg gjerne inn kommentar om du har forslag til andre farger, mønster eller skrift! Gøy å høre om du har noen ideer! :)  
Klistremerkene er fine å bruke til bursdag, på flasker og godteposer, matbokser, gaveinnpakning, eller rett og slett som en liten gave. De har en blank overflate, og har veldig god holdbarhet. Jeg har brukt mine på små glassflasker som denne på bildet, og den holder seg utrolig godt selv etter flere runder i oppvaskmaskinen. Håper du liker klistremerkene! 

søndag 23. juni 2013

LUPINER


Rett ved kontoret der jeg jobber er det et et en eng med masse gress og endel lupiner. På fredag etter jobb listet jeg meg ut i det høye gresset og tok med meg noen lupiner hjem! Det er vel lov det, håper jeg? :) Nå står de på kjøkkenbordet, jeg syns de er så vakre! Litt nytt i sommerfarger har også kommet i hus, små skåler og skjeer fra Søstrene Grenes. Billig, fargerikt og forhåpentligvis mye brukt i sommer til bær, desserter og is! Her har vi hatt en slapp helg, ikke helt i form noen av oss. Håper på å få hentet oss inn i løpet av dagen, slik at vi er klare for siste uke før vi tar sommerferie! St. Hansfeiring skal vi også få med oss i kveld, håper på oppholdsvær i alle fall! Håper du har hatt en god helg, kanskje du har startet ferien allerede? 

fredag 21. juni 2013

HØYTIDSDAG I MAI


I mai var vi med og feiret en av våre kjære nevøer sin konfirmasjon! (Jeg er litt bakpå med innlegg har jeg innsett.. ;)) Min gode svigerinne og familien inviterte til selskap hjemme hos seg, med langbord i stua. Deilig mat, nydelige oransje roser, tøffe lys i hel stearin, stilige bordkort, et veldig fristende kakebord, og ikke minst et herlig gjestfritt og åpent hjem! Alltid ekstra stas med slike spesielle høytidsdager syns jeg, og veldig koselig å samles hele familien! 

onsdag 19. juni 2013

YOGHURT-ISPINNER


Denne ideen fant jeg via Pinterest, og jeg må bare dele med dere! Yohgurt-ispinner skal definitivt testes ut i sommer! Jeg har både prinsesse-, bil- og stjerneformer liggende fra tidligere bursdagsfeiringer. Spent på om det smaker så godt som jeg håper det skal smake. :) Se orginalinnlegget, og fremgangsmåte hos A Subtle Revelry

lørdag 15. juni 2013

GOD HELG


En kjapp tur innom for å ønske deg en god helg! Tusen hjertelig takk for alle kommentarer, varme tanker og virituelle klemmer angående lillebrors situasjon! Det varmer virkelig, mer enn dere tror! Han er heldigvis mye bedre nå, de har ikke funnet noenting på noen prøver! Litt merkelig, men det viktigste er at han er i form! Litt sliten etter en nesten normal uke i barnehagen, men det er vel vanlig for flere av de små. Nå ser vi frem til en rolig helg, vi har igrunnen ingen spesielle planer bortsett fra å nyte at vi har bedre tid og kan finne på noe morsomt sammen! 
Foto funnet via min Pinterest.

tirsdag 11. juni 2013

STRANGE FRUIT


Superkule, sommerfriske plakater fra Strange Fruit! Er ikke disse til å bli glad av, så vet ikke jeg! Tror jeg MÅ ha noen av disse i hus etterhvert! Minst to, kanksje alle tre? :) Plakatene leveres fraktfritt til hele verden - det liker jeg! Hvilken er din favoritt? Besøk nettsiden deres her for flere favoritter.

søndag 9. juni 2013

UNNTAKSTILSTAND

Jeg har tidligere skrevet om det å være usikker på hvor personlig jeg skal være her på bloggen. Hvor mye skal man fortelle om familien og sine nærmeste? Når noe skjer med det som er aller mest dyrebart og viktig her i livet. Jeg klarer ikke å fortsette å blogge om interiør - som om ingenting har skjedd, når noe annet preger dagene mine og tankene mine. Selv om dette er mitt "fristed" fra mye av hverdagens kjas og mas, velger jeg å dele litt av livet når det berører meg som sterkest. 

Foto "Tears of nature" funnet via Weheartit
En uke i unntakstillstand er forbi hos oss. Minstemann var urolig natt til mandag, og våknet ekstremt trøtt og sliten. Vi tenkte det var på grunn av dårlig søvn, og fulgte han til barnehagen sammen med storesøster som vanlig. Jeg sa fra at han hadde sovet litt dårlig, så de visste hvorfor han var så trøtt, og regnet med det ville gå over etter hvert. Jeg dro på jobb, og fikk melding fra barnehagen om det var greit at han sov litt, han hadde nemlig duppet av i barnehagen. Det var greit, ettersom han hadde litt å ta igjen fra natten før. Litt over 11 ringte de meg, og fortalte at han hadde sovet en time, men at han nå hadde sovnet igjen, ved matbordet! Det er jo veldig uvanlig for en aktiv gutt på 3 år. Så jeg hentet han hjem, og bar han sovende ut i bilen. Hjemme orket han ikke stort, sov et par timer til, orket ikke gå, og når jeg bar han hadde han ikke en gang krefter til å holde hodet sitt selv, men hvilte det på skulderen min. Jeg slet med å få i han mat, han spiste ikke en gang opp isen han fikk tilbud om. Heldigvis var han flink til å drikke, så han fikk i seg noe næring. Lille gutten vår, bare satt eller lå i sofaen, snakket ekstremt lite, og orket så vidt å svare når vi spurte han om enkle ting som "vil du ha juice?" - kanskje han kunne nikke, men de fleste gangene måtte vi bare prøve å gi han for å se om han ville ha. 
Tirsdag startet likedan, så vi bestemte at vi måtte å sjekke hva dette kunne være for noe. Legen syns også at han var unormalt slapp, og undersøkelsen og  prøvene fra legekontoret var helt normale, så hun ville at vi skulle dra inn på sykehuset for en grundigere sjekk. Kort fortalt ble det innleggelse med urinprøve, blodprøver, røntgen og spinalpunksjon. Stakkars tapre gutten vår! Ikke lett for mamma- og pappahjertet og se han slik, med alt han måtte gjennomgå! "Jeg klarer ikke gå selv" sa han flere ganger, og "Jeg har lyst til å løpe, mamma, men jeg orker ikke". 
På sykehuset kunne de ikke se noe unormalt på noen av prøvene, noe som var spesielt i seg selv sa legene, for med så mange prøver burde de kunne se NOE som var unormalt, men det kunne de ikke finne. Så vi vet ennå ikke hva det skyldes! Litt skummelt.. Vi får flere prøvesvar på mandag, kanskje vi vet mer hva dette kom av da. Heldigvis er han mye bedre nå, i dag har han nesten vært den livlige gutten som vi er vant til. Selv om han blir sliten innimellom har han lekt mye, syklet og løpt rundt og vært mer pratsom og aktiv enn han har vært hele uken. Han har hatt litt ubehgag og smerter på grunn av prøven fra ryggen tror vi, og er fortsatt litt urolig i kroppen på kveldene, men vi håper han skal slippe det veldig snart! 
Takker på forhånd for forståelse for at jeg velger å dele dette. Nå satser vi på en bra søndag og en ennå bedre uke! 

søndag 2. juni 2013

GULLKRONENE


For noen uker siden var jeg på utflukt til Gullkronene (er litt på etterskudd med innlegg her) - en nydelig skog rett utenfor Tønsberg. På denne tiden av året er det helt enorme mengder med hvitveis i området! Magisk stemning med sollyset som stråler gjennom trekronene. Ungene koste seg og var forundret over alle blomstene. Nydelige alléer og gode stier i skogen. Litt bløtt var det noen steder, men en veldig koselig tur! Spørs om det må bli en fast våraktivitet for oss - og et glimrende sted for konfirmantbilder! Må huske på det om en ca ti års tid.. :) Håper helgen din har vært fin! Vi har fylt helgen med besøk av gode venner, ungene har badet på terassen, vi har vært på sykkeltur, sett på hustegninger (spennende tider kan være rett rundt hjørnet!), truffet Besta + tanter, onkler, kusiner og fettere, kjøpt nye sykler og sandaler til ungene - rett og slett en fin forsmak på en perfekt sommerhelg! 
Ønsker deg en fin start på uken!