lørdag 21. desember 2013

PEPPERKAKEHUS


Nå er det bare et par dager til julaften - hvor ble desember av? :) Hektiske dager denne måneden kjenner vel de fleste til - jeg har også vært i ny jobb og der er også desember den travleste måneden, så da har ikke bloggen fått mye oppmerksomhet. Litt gjenstår fortsatt i huset før vi er helt klare for jul. Men jeg har fått på plass pepperkakehusene i alle fall! Håper å få tatt litt flere bilder av julehuset vårt i romjulen. Ønsker alle fine dager frem til den 24! 

tirsdag 3. desember 2013

TIPS: HVA VIL ANDRE LESE PÅ DIN BLOGG?

Stillhet på bloggen betyr som oftest at det skjer så mye om dagen - og tiden strekker ikke til, for å rekke alt man vil. Om jeg ikke har tid til blogginnlegg har jeg nesten alltids tid til en tur innom Pinterest for litt inspirasjon, kanskje til julestemning, eller aktiviteter sammen med barna i adventstiden. 

Et annet tips er å bruke Pinterest til å se hva andre liker å lese om på din blogg! Har du pinnet et bilde fra din blogg, ser du på høyresiden "more from ..." og så din webadresse. Klikker du på den linken får du se hva andre har pinnet fra din blog - smart ikke sant? :) 

Her er mine mest populære pins for tiden: 

Tydelig at flere er på jakt etter juleinspirasjon, og tips til julegaver! :) Håper du har hatt en god start på uken!