fredag 31. januar 2014

PLING & CUBUS


Jeg leser endel blogger. Plutselig en dag spurte flinke SignePling om noen ville ha en pent brukt Kubus lysestake. Jeg sa ja! Så kom den hit i posten. Med det fineste kortet som matchet krakken min helt perfekt! TAKK Signe! Ta en tur innom bloggen hennes om du ikke har vært der tidligere, masse inspirasjon å hente. 

PS: Vil DU ha et valgfritt plagg gratis tilsendt? Legg inn en kommentar under dette innlegget da vel! Vinnersjangsene er store foreløpig, og klærne du kan vinne helt nydelige! :)

onsdag 29. januar 2014

ME&I VÅRKOLLEKSJON 2014 - Vinn valgfritt plagg!

#Sponset. Kikkis planet har et samarbeid med Me&I om jevnlig omtale av produktene, derfor merker jeg innlegget som sponset.


I dag lanseres vårkolleksjonen til Me&I! Utrolig masse fint, søtt, sprekt og tøft - noe for enhver smak med andre ord! :) På lørdag var jeg i Oslo på lanseringsfest, sammen med blant andre Vibeke fra Mammas hus og Kirsti fra nullfiresyvni. Vi fikk se plaggene på nært hold, og altfor mange er satt opp på "må-ha"-listen.. ;) Ikke bare har Me&I en kul barnekolleksjon, de har også veldig mye stilig til dame! Linda, som presenterte kolleksjonen for oss, hele antrekket hun har på seg er også fra samme merke. 

En annen ting som er så bra med dette merket er at de er opptatt av hvordan klærne produseres. Alle plagg i babyprogrammet er i økoligisk bomull, som betyr at det er produsert uten kunsgjødsel og sprøytemidler. Klærne er også Øko-Tex-merket, som betyr at de ikke inneholder skadelige stoffer som er farlige for huden eller helsen. Les mer om dette her
Me&I tenker også på de som jobber med produksjon, at de skal ha gode arbeidsforhold, en lønn som de kan leve av, og at det IKKE forekommer barnearbeid. Les mer om dette her

Fra barnekolleksjonen er en av mine favoritter kattekjolen, som er produsert i det mykeste frottéstoff - den er jo bare SÅ skjønn! Figuren er nydelig, og fasongen på plagget gjør at denne kan brukes både som kjole (når den blir innkjøpt) og som t-skjorte når den begynner å krype i størrelsen. 

En annen favoritt er t-skjorten Nine-one-one med de kuleste kjøretøy! Denne er et must for enhver tøff gutt - og jente! :) Tipper den blir en slager for min snart-fireåring i alle fall. 

Så er den beste nyheten: DU kan vinne et valfritt plagg fra barnekolleksjonen! 

1. Ta en tur til sidene til Me&i for å se

2. Legg igjen en kommentar på dette innlegget der du skriver hva som er din favoritt fra kolleksjonen - så enkelt! 

Jeg trekker en vinner som får velge seg et valgfritt barneplagg fra den nye kolleksjonen, frist for å bli med i trekningen er den 10. februar! Lykke til! :)

onsdag 22. januar 2014

ME&I BLOGGEVENN

#Sponset. Kikkis planet har et samarbeid med Me&I om jevnlig omtale av produktene, derfor merker jeg innlegget som sponset.


Jeg har skrevet om Me&I før (både 1, 2 og 3 ganger), og jeg har hatt treff her for fine damer tidligere. Denne våren er jeg så heldig å ha blitt valgt ut til å være en bloggevenn i samarbeid med dette fine, fine klesmerket! Det er så mye fint å si om Me&I: For det første så syns jeg designet er råbra! Friske farger, og både søte, kule og tøffe mønstere for jente og gutt - OG oss mamma'er. :)
Flere av plaggene kan passe like bra til jente som til gutt og det er bra når klærne går i arv. 
For kvaliteten og mykheten på plaggene er suveren, og holder seg veldig bra slik at de med glede kan arves videre! 
På lørdag har jeg blitt invitert til Oslo for lansering av vårkolleksjonen som slippes den 29. januar. Skal også treffe de andre blogg-vennene, blant annet Nullfiresyvni og Mammas hus - gleder meg masse! Etterhvert vil jeg også gi deg muligheten til å vinne et valgfritt plagg fra denne nye kolleksjonen.

Håper du har hatt en god uke så langt!

onsdag 15. januar 2014

INSPIRASJON: HVIT

Vi har søkt om å få bygge hus. Forhåpentligvis er vi i mål i løpet av 2014 - det er spennende tider! I og med at det er mange avgjørelser som skal tas og valg som skal velges i den forbindelse, kommer det til å bli litt inspirasjonslinker og interiør som jeg liker her fremover. Jeg begynner i januar med blanke ark, nemlig hvitt! Jeg er veldig glad i lyst interiør, og jeg syns disse bildene er så fine! Usikker på om vi kommer til å gå for hvitt fra gulv til tak, men mye lys ønsker jeg med i alle fall! Og så må jeg putte inn litt farger så klart. :) 
 
1 / 2 / 3

Jeg er veldig glad i gamle tregulv, slik som på bilde nr 1 og 3, men det blir jo vrient å få til i et nytt hus da. Vi skal nok få til noe som vi blir fornøyde med uansett. Liker den hvite bankeplaten på kjøkkenet, det kunne jeg tenke meg. Liker du hvitt, eller syns du det blir for mye hvitt i interiøret om dagen? Jeg mener å ha lest at en av de nye trendene er mørke farger på veggene? Usikker på om jeg kommer til å kaste meg på den bølgen.. :) 

onsdag 8. januar 2014

TILBAKEBLIKK

TUSEN takk for alle kommentarer på forrige innlegg! Hver eneste kommentar og hvert ord blir lest, og jeg setter utrolig stor pris på at dere tar dere tid til å stoppe innom og legge igjen noen ord! Hjerte til dere alle! :) 

Januar 2013 startet med en oppsummering av 2012, og jeg syns det var såpass koselig for min egen del å ta et lite tilbakeblikk, så jeg kjører samme løpet i 2014! :) Her er noen linker til innlegg fra året som har gått.

 
Januar: Oppskrift på sveler som har blitt en slager gjennom hele året. 
NIB utfordring "Innenfra" med bilder fra stuen vår
Tips til hvordan du kan lage dine egne til- og fra-lapper

 
Februar: Gratis print til Valentines og morsdag.
Vårstemning på kjøkkenet, og ellers travle dager. :) 


 
Mars: Jeg ordnet til jentekveld, tipset om chillidressing til feks. pizza, og hadde me&i-treff.

 
April: Vi hadde påske-eggjakt i fjæra - kjempestas, spørs om det er en tradisjon fra nå av. :) 
Vårforberedelser gjorde vi, og minstemann ble tre år og hadde Lynet McQueen-bursdag.
Jeg delte også min oppskrift på nydelig Oreo-kake

 
Mai: 17. mai blogget jeg om så klart, pluss at jeg ordnet til en fargerik hagefest
I mai fikk jeg også min første bestilling fra Johanna B i posten - elsk! 

 
Juni: Jeg skrev om turen til Gullkronene, magisk stemning med tusenvis av hvitveis! Må nok hit også i år! 
Fine lupiner fikk bli med inn, og nye klistremerker var klare.

 
Juli: Fortsatt dilla på hjemmelaget iskaffe, og jeg viste glimt fra badet vårt som vi er så fornøyd med. 

 
August: Banankake med sjokolade.
Jeg delte også oppskrift på ovnsbakt laks som er en slager her i huset. 
Stuen var sommerfrisk og fin, og kronene mine var med i Dilla på håndlaget.

 
September: Tips til gaveinnpakning, og høsten kom snikende


 
Oktober: Oppskrift på eplekake - ettersom vi er så heldige å ha egne epletrær i hagen! Vi hadde også dilla på jordbær med sjokolade. :) 


 
I november ble jenta vår 5 år, og da hadde vi prinsessebursdag
Bilder av koppene vi ga i julegave til besteforeldre, pluss oppskrift på kjeks


Litt juleforberedelser med egne pepperkakehus, og jeg delte tips om hvordan du kan bruke Pinterest til å finne ut litt mer hva folk vil lese på din blogg.

Tenk så mye fint jeg har opplevd i løpet av ett år! :) Kjenner meg takknemlig her jeg sitter.. Og tenk alt som skal oppleves i 2014! Lurer på hva jeg kommer til å skrive om i tilbakeblikket fra dette året. Kanskje husbygging? Vi krysser fingrene for det! :) O jenta vår som skal begynne på skolen, det blir en spennende og stor forandring. 

Håper du har hatt en god og positiv start på dette nye året! Så håper jeg det bare blir bedre og bedre ettersom månedene går! 

søndag 5. januar 2014

BLANKE ARK PÅ KJØKKENET



I dag er jula ryddet ut hos oss, føles litt vemodig, men samtidig friskt og godt. Så da passet det fint å bli med på NIB sin utfordring for januar: Blanke ark på kjøkkenet. Hos oss er det både litt gammelt og litt nytt på kjøkkenet, noe hjemmelaget, og et par hjemmebakte kakemenn som er igjen fra jula. :) 

Klikk deg inn her for å se flere inspirerende kjøkken! 

fredag 3. januar 2014

NEW YEAR


Jeg har vært en dårlig interiørblogger de siste ukene. Jeg har ikke engang fotografert borddekkingen til nyttårsaften! :-O ;-) 

Mye har skjedd den siste tiden, spesielt med min nye jobb som jeg startet i høst. Men forhåpentligvis blir også 2014 et godt blogge-år! Gleder meg til lysere dager, med mer sol og bedre forhold for bildetaking! Håper du har hatt en god start på 2014 så langt?

Jeg sparker igang bloggeåret med disse nydelige produktene i melamin designet av Ole Jensen for ROOM Copenhagen. Ole Jensen er opprinnelig utdannet keramiker, men har etterhvert blitt en av Danmarks mest innflytelsesrike produktdesignere. Jeg liker så godt hvor moderne produktene er, og de overraskende linjene og formene. Du kan se hele kolleksjonen her. Blogges igjen om ikke lenge! 
______

I've been a really bad interior blogger these last few weeks. I didn't even photograph my New Years eve table! :-O ;-) 
It's been so much going on, especially with my new job that I started this fall. But hopefully 2014 will be a good year for blogging as well! Looking forward to brighter days with more light up here in Norway. Hope you have had a good start to the new year! 
Starting off this years blogging with some beautiful products by Ole Jensen for ROOM Copenhagen. Ole Jensen is originally trained as a ceramicist but has since become one of Denmark’s most influential product designers.  Love how modern they are, with some unusual curves and shapes. 
You can see the whole collection here. See you again soon!