torsdag 27. februar 2014

TØFFERE ENN TOGET

#Sponset. Kikkis planet har et samarbeid med Me&I om jevnlig omtale av produktene, derfor merker jeg innlegget som sponset.


I morgen skal jeg ha treff med mange fine damer for klær fra Me&I - jeg gleder meg! Siden jeg er bloggvenn har jeg allerede fått en liten forsmak på årets kolleksjon - til stor glede for våre to små! Klærne er superpopulære, og helt utrolig behagelige å ha på. Tobias kaller den blå buksen sin bare for "hoppebuksa" - for den er SÅ god å hoppe med! :D Den er faktisk så populær at den har flere ganger gått i vaskemaskinen på ettermiddagen, slik at den skulle bli tørr til neste dag. Det samme med t-skjorten med biler på - den syns alle i barnehagen er råtøff, sier han stolt! 

Milly syns kjolen sin er veldig tøff, spesielt med luen som hører til! Vi venter også på en kjole i samme mønster til meg, så da skal vi matche - det blir stas. Og så har vi bestilt den populære kattekjolen, som forhåpentligvis snart kommer med posten! 

Vil du ha treff hos deg og vite mer om disse klærne kan du ta kontakt med Me&I ved å fylle ut skjema her

Ønsker deg en fin fredag og god helg!

PS: Minstemann er ikke så morsk som han ser ut altså, han ville bare være tøff på bildene. :) 
______

We are SO happy with our selection of clothes from Me&I! Tobias calls his blue pants "jumping pants" because they are just perfect for jumping! :D Milly is so proud of her dress, especially with her sunflower hat. 
Tomorrow I will have a bunch of girls over for a party with one of the representatives from Me&I - looking forward to it! 
Wishing you a great friday and a happy weekend!

lørdag 22. februar 2014

PANTONE 108


Siden jeg har jobbet mye med Pantone og farger for trykk, ligger disse kortene mitt hjerte nær! Hvert kort har en egen farge med en fargekode til - de er så enkle og geniale! Disse er laget mest for gøy, bruker ikke disse for fargegjenkjenning på jobben, for å si det sånn.. Men det er gøy å finne farger hjemme som matcher kortene! :) 

Håper du har hatt en god helg så langt? Her startet vår fredagskveld med oppkast hos fireåringen stakkar.. Heldigvis bare én gang, og heldigvis ingen andre syke, så vi tror kanskje det må være noe han har spist. Han mente selv det var annanas, som han ikke liker så godt. :) Dagen i dag har vært rolig, med mye innekos, spill, lego, bilbanekjøring og baking av kjeks med nonstop. Håper på bedre vær i morgen så vi kommer oss ut på en liten lekeplass om ikke annet. Fortsatt god helg! 

mandag 17. februar 2014

OSTEKAKE OG VÅRFØLELSE


I dag var det så deilig sol hos oss! Ordentlig vårfølelse ute, og solstråler som varmet både på vei til jobb og hjem igjen. Og ute er det nesten bart allerede - snøen både kom og forsvant fort i år. Selv om det er deilig og lyst på dagen er det jo fortsatt bekmørkt på kvelden - merker jeg gleder meg sånn til sommeren og lyse kvelder! 

Bildene i dag er tatt i bekmørket (med lys på inne da såklart :)) - og det er fortsatt koselig å krype opp i sofaen med en kopp te og noe søtt og spise (jeg er altfor glad i søtt...) når mørket senker seg. 

Ostekake er en av mine faste kaker som jeg baker - de fleste har en eller to kaker som de liker spesielt godt å bake, har vi ikke? Jeg har satt samen min egen versjon av flere oppskrifter, har inntrykk av at de fleste er forholdsvis like, kanskje fremgangsmåten kan varere litt. 

onsdag 12. februar 2014

PANTONE OG EN VINNER

På jobben har vi herlige Pantone-kopper som passer perfekt for meg som er så glad i farger! Her er fra gårsdagens fargerike lunsj. 

Følger du meg på Insta (@kikkisplanet) har du kanskje sett dette bildet før. :)

I kveld har jeg trukket en vinner fra give awayen med Me&I og den heldige vinneren ble Har en drøm - gratulerer så mye!! :) Send meg en mail (link oppe til høyre på siden) med hvilket plagg og str du ønsker! 

mandag 10. februar 2014

SISTE SJANGS!

I kveld er siste sjangs for å melde seg på give-awayen! Skriv en kommentar under dette innlegget, om hva som er din favoritt fra årets Me&I kolleksjon! Kanskje DU er den heldige vinneren i morgen? :)

mandag 3. februar 2014

INSPIRASJON VALENTINES


1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Valentines day, den 14. februar syns jeg er en fin dag. Man trenger ikke gjøre så mye ut av det, eller bruke mye penger for å sette litt ekstra pris på sine kjære. En lite kort med en hilsen, et hjerte i kakaoen eller noen hjertepølser på pizzaen. Se mer inspirasjon og finn gratis kort for å laste ned på mitt Valentines Pinterest-brett