tirsdag 23. september 2014

MILK ISN'T THE ONLY THING...

#Sponset. Kikkis planet har et samarbeid med Netflix om jevnlig omtale av tjenesten, derfor merker jeg innlegget som sponset.


Den lille i magen har fått sin første pakke i posten - denne festlige bodyen fra Netflix! :D 
Når høstmørket snart senker seg for alvor tipper jeg det blir litt "binging" på Netflix gitt, sammen med litt nedpakking og flytting så klart.. 
Og sånn for ordens skyld: 

tirsdag 16. september 2014

INSPIRASJON OG PLANER FOR BADEROM


1 / 2 / 3
For tiden går det i planlegging av baderom for meg - og ALT annet som skal planlegges til det nye huset. :) Dagene og kveldene går så altfor fort! Ovenfor er noen inspirasjonsbilder til badet. Vi har bestemt oss for fliser på bad i 2. etasje, som blir det største badet, og det badet vi kommer til å bruke mest. Her blir det store, hvite fliser (30x90) på vegg, med rette skårne kanter. På gulv skal vi ha 15x15 flis med en sement-aktig, grå overflate. Vi har vært så heldige å fått masse god hjelp og veiledning fra Monter Zeiner her i Tønsberg, som er veldig flinke! Så vi tror dette skal bli så bra! Blir spennende å se hvordan det faktisk blir - syns ofte det er vanskelig å se for seg, men flisene er i alle fall veldig fine! :) 

Innredningen tenker jeg skal være enkel og moderne, men samtidig praktisk. Det er vi avhengige av med en familie på snart 5 stk! :D Vi skal ha badekar og en dusjnisje med dusjvegger. Dobbel vask skal vi ha, og vegghengt toalett. Og skittentøyssjakt som går direkte ned til vaskekjelleren! Spent på hvordan det blir i praksis, håper det blir superbra! 

Har du noen tips til innredning av bad? Har du noen lure løsninger hjemme hos deg som du er veldig fornøyd med? Del mer enn gjerne i kommentarfeltet! 

lørdag 6. september 2014

SVOSJ - SÅ VAR HUSET OPPE!


For en uke siden viste jeg bilder av fremgangen fra huset i løpet av de siste månedene, men bare denne UKEN har det gått i rekordfart! Veggene har blitt heist på plass, både første og andre etasje. Kjempegøy å svinge bortom tomten etter jobb og se fremgangen! De håper å få på taket på huset i løpet av dagen i dag, eller tidlig neste uke. På det nederste bilde er det vårt hus nærmest, og søsteren sitt hus lengst bort. Så det blir to hus tett i tett! :) Og Besta rett ved siden av - så heldige vi er, og skal bli! Kledningen er forresten ferdig grunnet, men skal få en mørkere gråfarge etterhvert. 
I helgen er mannen bortreist med jobben, så jeg og barna skal ta oss en tur på kino og se den nye Gubben og katten-filmen, tenkte vi. I kveld skal vi bake pizza, og ha Besta på besøk, så det blir koselig! Ønsker deg en fin lørdag! 

PS: Tusen takk for alle kommentarer og hjerter både på blogg og Instagram, etter den siste nyheten! :) 

tirsdag 2. september 2014

ENDA EN NYHET!


Endelig kan jeg avsløre en av grunnene til at jeg ikke har blogget så mye de siste månedene - vi skal bli foreldre til et nytt mirakel i januar! Tenk så heldige vi er - Hurra for oss! Jeg prøvde å få til en sjarmerende fotoseanse med de kommende storesøsken, men de var ikke veldig interesserte, som dere kan se av det første bildet, hehe! Men det er morsomt å ha bildene likevel da, og det siste ble ikke så verst. :) 
PS: Det kommer én baby, selv om barna fikk holde hvert sitt bilde.

Som vanlig for meg, har de første månedene av svangerskapet bestått av ekstrem svangerskapskvalme, oppkast, vektnedgang, sykemelding, og alt som følger med - ikke så gøy når det står på, men for meg har det heldigvis gått over etter noen måneder. Jeg er nå ca halvveis, og etter en nervepirrende ekstra ultralydundersøkelse i forrige uke ser det ut til at alt står bra til med den lille i magen! 
Og forhåpentligvis får vi kommet oss i orden i det nye huset før babyen kommer.. :)