tirsdag 30. juni 2015

FROST PÅ NETFLIX



#Sponset. Kikkis planet har et samarbeid med Netflix om jevnlig omtale av tjenesten, derfor merker jeg innlegget som sponset.

Jeg vil tro de fleste med barn i barnehage og skole har fått med seg hva Frost er for noe. Her i huset er vi hekta, jeg har ikke tall på hvor mange ganger vi har sett filmen, eller utdrag av den. Vi hører på sangene i bilen, vi har sett på hårfrisyrer fra Frost og lært oss å lage Elsa-flette og Frost-sminke, skolejenta har egen Elsa-kjole og Frost-pysj, og femåringen har Olaf-pysj. Vi har hatt Frost-bursdag! Førsteklassingene sang til og med "La den gå" på sommeravslutning for klassen. :)


For oss som ikke får nok, eller for deg som ikke har sett filmen er den i dag lagt ut på Netflix! Så nå kan vi jo se den nærmest når vi vil! Tipper det blir minst én Frost-filmkveld i løpet av sommeren ja.. :) Har du sett filmen, eller har dere noen Frost-effekter i familien? 

mandag 29. juni 2015

SMEKKE TIL BABY

Siden Mia begynte med fast føde før hun fylte fire måneder (på grunn av manglende vektoppgang) har jeg gått til innkjøp av noen nye smekker til henne. Hun er jo så lita, så jeg syns de store, stive smekkene ble litt knotete å bruke der hun sitter i fanget og skal prøve å spise grøt, lille søta vår. Disse fant jeg på Ebay til en billing penge, og de er veldig gode! De er myke, ikke for store, og de har et lag med plastikk i midten, så søl på smekken ikke går gjennom på klærne.



I morgen skal vi på helsestasjonen igjen, for 5 måneders kontroll og vaksine denne gangen. Jeg gruer meg litt til vaksinen, det er flere i barselgruppen vår som har reagert med høy feber. Mia var litt varm på kvelden etter 3 måneders vasinen, så vi er forberedt på at hun kan reagere litt, men vi håper på det beste, at hun slipper uten noen plager. Vektkurven har vært mer positiv de siste ukene, Mia har funnet sin egen kurve og følger den, så vi håper det fortsetter sånn! 

fredag 26. juni 2015

PREMIERE PÅ DRAGERYTTERNE

#Sponset. Kikkis planet har et samarbeid med Netflix om jevnlig omtale av tjenesten. Derfor merker jeg dette innlegget som sponset.

For en ettermiddag vi har hatt! Som de første i Norge har vi fått lov til å se første og andre episode av den nye serien Dragerytterne som kommer på Netflix! Du kan streame serien allerede fra fredag 26. juni - vi er SÅ klare for episode 3 etter dagen i dag!


Vi hadde ordnet og ryddet huset klart til besøk, ellers ordnet de søte damene fra Netflix resten.


Dette var synet som møtte gjestene i gangen - selveste Astrid! I full størrelse, så "levende" at det nesten var som å ha en person der. Selv om hun var veldig stille da. :) 


Tannlaus, eller "Snusk" som han kalles, var selvfølgelig også med! 


Nydelig tapas og frukt servert av Hikken selv - eller i alle fall nesten. Han stod da der så fint og bød på seg selv. 


Etter maten ble Hikken med oss opp til TV-stua der vi fikk se på de to første episodene av Dragerytterne! Topp stemning! Sofaen ble full, og vi hadde lagt ut to madrasser på gulvet slik at alle skulle få se godt. Vi lurte på om de minste ville sitte stille nok til at vi kunne se begge episodene, men det var ingen grunn til bekymring! De satt med store øyne og fulgte spent med, og ville ha neste episode med én gang - kjempemoro! Episodene hadde også masse humor i seg, en perfekt blanding spør du meg. Kult laget, og spennende også for oss voksne å se på. 


Etter filmen var det ut å lete etter overraskelses-pose i hagen! Der fikk barna både en drage hver (Kroktann, Stormfugl og Tannlaus), tegneblyanter, fargeleggingsark fra serien, et skattekart og bittelitt godis. :) Alle var superfornøyde og dragene nærmest hoppet ut av pakningene sine! Til slutt fikk alle et dragetrener-diplom med navnet sitt på. En kjempekoselig ettermiddag har vi hatt, og jeg håper alle som kom hadde en flott opplevelse! Noen spurte til og med om ikke Netflix skulle overnatte hos oss, noe vi absolutt ikke hadde hatt noe i mot! Men de dro hjem etter endt opplegg altså. :) 

onsdag 24. juni 2015

SPENT PÅ MORGENDAGEN

 
Nå sitter vi her og venter på morgendagen! Vi har noe spennende i vente som jeg skal fortelle mer om i morgen kveld! Nå er det god natt! :D
Foto: Mocup/Kikkis planet

fredag 19. juni 2015

STORYTEL LYDBOK-APP





Jeg er medlem av Buzzador som gjør at jeg kan teste ulike produkter eller tjenester gratis. Du kan lese mer om det her. De siste dagene har jeg fått prøve tjenesten Storytel - en abonnementstjeneste der du kan lytte og lese ubegrenset til lydbøker og e-bøker via en mobil-app. Lydbøkene kan også lyttes til fra din datamaskin. Jeg har hovedsaklig brukt mobilen til å lytte, og syns det har fungert veldig bra. Barna har brukt det og hørt på barnebøker. Skolejenta er med på "Sommerles 2015" og har fått mange poeng fra å høre på lydbøker. :)

Det jeg liker spesielt godt med Storytel (som jeg har savnet hos andre lydbok-apper jeg har prøvd) er at du kan velge tid for sove-modus (fra 5 til 60 minutter), for eksempel hvis du hører på lydbok før du skal sove. Du kan også sette egne bokmerker for å huske hvor langt du har kommet. Det er enkelt å finne frem i appen, det er gode inndelinger og kategorier, og lettvint å legge bøker i din egen bokhylle. Seksåringen syns det har vært stas å lete seg fram til sine favoritter og bokmerke de. Så alt i alt er dette en tjeneste jeg kan anbefale videre! Liker du å høre på lydbøker? Og har du hørt om Buzzador tidligere? 

PS: Husk at du kan vinne utstyr fra Orange is the new black - klikk deg inn her og legg igjen en kommentar! 

Orginalfoto i dette innlegget: Mocup Bildemontage: Kikkis planet

onsdag 17. juni 2015

ORANGE - GIS BORT!

#Sponset. Premien er sponset av Netflix.

 
Følger du med på Orange is the new black? Om du har fulgt gjengen i Litchfield tidligere så har du sikkert fått med deg at den nye sesongen har kommet på Netflix nå! Jeg har nettopp begynt på den tredje sesongen som ble lansert den 12. juni, og siden jeg har et samarbeid med Netflix har jeg fått noen effekter som jeg tenkte jeg skulle gi bort til noen som vil ha! Er du en fan av Piper og de andre jentene kan du like Kikkis planet på Facebook, og legge igjen en kommentar på dette bildet, så skal jeg trekke en heldig vinner den 1. juli! 

 
Herlig, fargerik kjeledress som de har i fengselet! Her kan du ha kostyme til Halloween sikret i mange år fremover.. :) 

 
Passende undertøy følger med, samt en kledelig tatovering, og et lite bærenett! 


Ryggen på kjeledressen med Orange is the new black-logo. 

Kunne du tenke deg dette utstyret til deg selv, eller noen du kjenner som er ordentlig fan - klikk deg inn på Facebooksiden min da vel! :)

fredag 12. juni 2015

OITNB

#Sponset. Kikkis planet har et langtidssamarbeid med Netflix om jevnlig omtale av tjenesten, derfor merker jeg dette innlegget som sponset. 


I dag er den nye sesongen av Orange is the new black på Netflix! Har du fulgt med på gjengen i Litchfield i tidligere sesonger? Jeg er hekta - jeg gleder meg til å ta på meg hettejakken min, og dykke ned i den nye sesongen! Jeg skal legge ut en liten give-avay i ekte Orange-ånd, forhåpentligvis i løpet av helgen! Så om du er "fan" må du følge med! :) 

mandag 8. juni 2015

UKEN SOM GIKK


Forrige uke var vi på vektkontroll (igjen) med Mia, og på én uke har hun faktisk gått opp 200 gram! Så da var det en "knekk" på kurven i riktig retning, nemlig oppover!! Fantastiske nyheter!! Så da fikk jeg beskjed om å bare fortsette som vi har gjort, å tilby grøt flere ganger om dagen. De siste dagene har hun spist grøt ca 2 ganger om dagen, et måltid på formiddagen og et på ettermiddag/kveld. Hun er rett og slett ikke så glad i å drikke mye melk i slengen virker det som. Jeg prøver alltid å amme først, men noen ganger er hun ikke interessert i pupp, men spiser gjerne grøt. Vi blander ut grøten med pumpet morsmelk slik at hun skal få flere kalorier i seg på den måten. Ny kontroll i midten av juni, vi håper den gode trenden fortsetter! Hun har også fått smake på både most banan, sviskemos og gulrot, og hun smaker interessert, og spytter ikke noe ut igjen! Helt utrolig at hun ikke reagerer negativt på noen nye smaker, i alle fall ikke foreløpig! :)

Jeg har fått meg meg noen hyggelige barsels-aktiviteter sist uke, som det har vært veldig lite av så langt i permisjonstiden. I nydelig solskinn var jeg på trilletur med barselgruppa, og en annen formiddag var jeg på besøk hos ei venninne i nærheten som har en gutt på 7 uker. Jeg hadde med kyllingsalat til lunsj, og ble vartet op med deilig iskaffe, jordbær, sjokolade og blåbær etterpå! Kjempekoselig å kunne treffe andre innimellom, siden jeg har vært mye hjemme på grunn av utfordringene vi har hatt med Mia. Håper det blir flere slike gode dager utover mot sommeren!

Forrige uke fikk vi også planert litt rundt huset her, og denne uken skal vi få matjord på plass, så begynner vi å bli klare for platting og plen! Kanskje jeg skal vise noen bilder fra prosessen etterhvert? 

I helgen har vi vært på teaterforestillig om Mowgli med flere nieser i aksjon - fantastisk gøy å se hvor flinke de var! Amatørteateret her vi bor arrangerer gratis forestillinger så alle kan være med å se - et supert tiltak! Farmor og farfar har også vært her på besøk noen dager og hjulpet til med uteområdet og "ordnings" innendørs. Ellers har hele vi vært litt plaget av forkjølelse og allergi, men vi satser på det snur snart. Håper du har hatt en god helg! 

lørdag 6. juni 2015

VANT DU?

#Sponset. Kaffemaskinen er sponset av Bosch.

Konkurransen om å vinne kaffemaskinen Tassimo Vivy er over, og jeg har trukket en vinner! 83 kommentarer ble lagt igjen på innlegget, og vinneren ble kommentar nummer 65, og det var heldige Cathrine som vant - gratulerer! Jeg tar kontakt med vinneren, så kommer det en flunkende ny kaffemaskin i posten til den heldige. :) 


Lik gjerne Facebook-siden min for oppdateringer, både link til nye blogginnlegg og annen inspirasjon! Hvem vet - kanskje det blir en ny konkurranse om ikke lenge? :)