torsdag 30. juni 2016

DEILIG Å VÆRE NORSK I DANMARK

Sponset: Sommerhuset i dette innlegget har vi fått rabattert pris på,
i samarbeid med Novasol.
 
Danmarksturen vår i år var ganske spontan. Vi har vært her nede på ferie tidligere, og hadde god opplevelse av det. Vi kjente vi hadde lyst til å reise ganske fort ferien startet, og begynte å søke på nett etter feriehus i Danmark. Vi hadde først tenkt å reise sammen med flere, men da de ble forhindret fra å dra, så bestemte vi oss for ta turen bare oss som familie. Vi tok kontakt med Novasol for å høre om de hadde noen ledige hus sånn "i siste liten". Og det hadde de heldigvis! Vi landet på et stilig hus rett ved vannet her i Assens.

 

Vi ankom sent på kvelden, så det var bekmørkt da vi kom. Veldig gøy neste morgen å våkne opp til den fantastiske utsikten vi har rett utenfor vinduene våre! Huset vi bor i er en del av et supersjarmerende område med masse like hus, tett i tett. Godt at det er husnummer ved dørene for å si det sånn! Sandstrand rett utenfor, men litt for mye vind og litt for kaldt i luften til at vi har lagt oss ned her. Vind betyr dragekjøring! Så det har vi gjort flere ganger, etter at vi fikk opp floka som du har sett hvis du følger meg på Snapchat. :D 



 

Ellers har vi vært på litt småturer rundt her, og sett litt på hva Assens har å by på. Størst suksess for oss er nok aktivitetsparken! Mange morsomme lekeaparater laget som en liten piratverden, treningsområde for voksne, basketballbane, fotballbinge, turnstenger og edderkopp-klatrenett! Sikkert mer også som jeg har glemt, men uansett veldig gøy for både store og små!

 

Mia koser seg aller mest med å leke med sand fortsatt. Er det litt grus eller steiner er hun også storforøyd. :) Legoland måtte vi så klart få med oss, mer om det i et eget innlegg! 

søndag 26. juni 2016

UT PÅ TUR


Vi er framme på Fyn i Danmark! Vi tok båt fra Langesund til Hirtshals som tok ca 4 timer. Jeg tør ikke anslå hvor mange timer vi brukte på ballrommet, men det gikk med endel tid der for å si det sånn. Barna storkoste seg - til og med bittelille Mia! Vi voksne var nok litt mer dempet i vår begeistring. :D Men så lenge barna er fornøyde, er vi fornøyde! Etter en lang, og bittelitt intens fergetur ankom vi dansk jord og feiret med å spille "Pinne for landet" etter barnas ønske - haha.

En kjapp stopp for kvelds på Mac'ern (som vi absolutt ikke har for vane), før vi suste sørover i øs-pøsende regn. Stemningen var likevel på topp i bilen! Regnet ga seg heldigvis, og klokken halv tolv var vi framme i stummende mørke, med tre barn som våknet på et blunk i baksetet. Så var det bare å komme seg inn i huset, re opp senger fortere enn svint, og få alle sammen i seng. Det gikk som en drøm! Alle sovnet søtt i sengene sine, og vi våknet til fantastisk utsikt fra soverommene neste morgen! Skal vise mer av det neste gang.

Må innrømme at jeg allerede har begynt å grue meg litt til fergeturen hjemover, med avgang kl 22 fra Danmark, og ankomst Norge kl 02.. Men det er maaaange dager til! Og vi skal gjøre masse gøy før den tid. :)

lørdag 25. juni 2016

SOMMER!



Denne uken har inneholdt mye god mat og godt selskap! Først en kveld med ost og kjeks sammen med jentene på onsdag, og i går kveld feiret vi Sankthans-aften sammen med nærmeste familie - og mannen  laget gourmet-middag! Indrefilet, hasselbackpoteter, sellerirot-puré, karamellisert løk, fløtesaus, spinat og ovnsstekt paprika! Oh la la! 




Været var såpass dårlig, så vi hadde det gøy og spilte spill og hadde quiz innendørs. Til slutt gikk vi en rusletur for å se på bålet rett nedenfor huset her. Veldig gøy, og alle var stup i seng rett før 23, både små og store. 



Forresten så har vi plutselig bestemt oss for å dra på en impulsiv Danmarkstur! Vi reiser allerede i morgen, og vi gleder oss! Jeg er ferdig med det meste av pakkingen, så nå må jeg egentlig bare komme meg i seng. Følger du meg på snap har du sett min eminente pakkeliste! Haha - eller absolutt ikke. :) Håper du får en fin helg! 


tirsdag 14. juni 2016

DELING BY BRORSON

 
Jeg syns det er hyggelig når bloggbilder og Instagram-bilder blir delt videre, så fremt fotograf og orginalkilde oppgis. Denne gangen var det By Brorson som har plukket opp et bilde fra min Instagram-konto og delt videre på sine Facebook-sider. Jeg takker for delingen! :)