lørdag 5. mars 2011

NYE PLAKATER!

Endelig har jeg blitt ferdige med noen plakater jeg har jobbet med en stund (som jeg viste en sniktitt av her), nå ligger de ute i Epla-butikken! 

Drømmeplakaten og God natt-plakaten.


Her i rosa/oransje versjon, finnes i flere farger, og med både gutt og jenteLitt skjeve bilder ser jeg nå, men skitt au! 

Jobber stadig med nye plakater - plutselig kommer det noe nytt! 

Fineste Marmeladebloggen plukket ut beige God natt-plakat som fredagsfavoritt i forbindelse med Bulgarias nasjonaldag - HURRA! 


Klikk for å se flere produkter i Eplabutikken min

De siste dagene har det vært mange nye besøkende innom bloggen, det er veldig gøy! Det er så utrolig koselig at dere legger igjen kommentarer også - tusen takk! Jeg setter veldig stor pris på det! Er så kjekt å finne tilbake til dere som har blogger, så jeg kan oppdage flere nye, skjønne bloggere! Hele 40 følgere har jeg fått, og dette er min 96. bloggpost, så nå må det snart feires! Driver og planlegger et blogglotteri med både plakat og stoff og litt diverse.. Noe dere har sett her på bloggen som dere har lyst på? :) 
Fortsatt god helg til dere alle! 

4 kommentarer:

 1. Så herlige plakater du lager:)

  SvarSlett
 2. Kjempefine plakater! Den hjemmelagde synstesten du har på kjøkkenet (mener jeg å huske) synes jeg hadde vært veldig fin å ha med i en giveaway :-)

  SvarSlett
 3. Tove: Det er veldig koselig å høre at andre liker plakatene mine - Tusen takk!

  Elisabeth: Det stemmer - godt tips!

  SvarSlett
 4. du er så flink, de er kjempefine!
  klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki