mandag 16. mai 2011

KLAR.

Har blitt en liten pause fra bloggen gitt, mye å holde på med når vi fikser leiligheten for foto og visning! Bilder kommer etterhvert. 


Og så er det jo andre ting som skjer innimellom - som 17. mai! Vi er klare for i morgen, sånn mer eller mindre i alle fall. 


 Bunad til liten. 

Bunad til stor. 

Til slutt et tips om du ikke har rukket sølvpussen ennå, jeg har veldig god erfaring med "Silver clean" fra Hagerly! Her er et før og etterbilde av jenta sin sølje (som var ganske så ille i utgangspunktet). 


Det hele er latterlig enkelt, du putter det du skal "pusse" oppi en slags liten kurv, så senker du den ned i boksen i 5-10 sekunder. Skyll under rennende vann, og så er du ferdig! 


Er det større ting som ikke får plass i kurven følger det med en svamp som du kan dyppe i blandingen og dytte på, og så skylle med vann etterpå. Superlett! Genialt til sølvsmykker også. Innlegget er ikke sponset altså, bare en personlig favoritt hos meg. :) 


Ønsker alle en kjempeflott 17. mai! 

6 kommentarer:

 1. En fin 17.mai til deg og dine!

  Skulle ønske jeg hadde en skikkelig bunad jeg også, enn så lenge får "festdrakten" duge ;)

  SvarSlett
 2. God 17.mai til dere også :-)

  SvarSlett
 3. Ønsker deg og dine en fin fin feiring :O) Og alle gode tips for å få sølvet til å skinne tas i mot :O) Takk :O)

  SvarSlett
 4. jeg må kanskje prøve det vidundermiddelet.
  håper du har hatt en fin dag, det har vi :)
  klem manu

  SvarSlett
 5. Håper dere hadde en fin 17. mai! Silver clean er satt opp på handlelisten, hvor har du kjøpt den? Og så bra at du har meldt deg på Glansdagen! Hurra for oss, ja!!! Jeg er veldig nysgjerrig på hvor dere har kjøpt hus, får vel kanskje vite det etterhvert, hihi! Ha en fin dag!
  Klem fra Anne

  SvarSlett
 6. Så fint huset ser ut!! GRATULERER! Og vet alt om travle tider og stress med bilder og visning og sånt. Vi har akkurat solgt vår leilighet, og er klar for roligere tider før vi setter inn flyttestøtet. Lykke til med salget!

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki