fredag 7. november 2014

BARE TILSETT ANLEDNING


Norske interiørblogger har en utfordring i samarbeid med Diplom Is i november, med tema "bare tilsett anledning". For meg er det ca. alltid rett anledning for is, men i dag har vi en ekstra grunn til å feire, vi har nemlig overtatt nøklene til huset vårt - hurraaa! Det er på langt nær ferdig, men nå får vi lov til å komme inn å gjøre det som vi skal gjøre før vi skal flytte inn. Om bare noen få uker er vi på plass i NYTT hus - innen 1. desember er vi der! Det ble ikke noen feiring rett etter overtagelsen, så det spørs om jeg får sette frem litt is etter middagen i kveld og juble litt da. :) Sammen med et par kakepops fra bursdagsfeiringen forrige helg er jo stemningen satt. 
Se flere fristende bidrag i utfordringen her

For ordens skyld (jeg vet noen har stilt spørsmål rundt dette): Jeg er ikke sponset av Diplom Is, men har kjøpt isen av egen vilje og egne penger i butikken. :) 

4 kommentarer:

 1. Så fine bilder! Nå fikk jeg lyst på is, og cakepops! hehe.
  Og gratulerer med nøkler til huset! Hurra! :) Ha en fin helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra å høre Eli! Takk for koselig kommentar! :) Håper du har en god helg!

   Slett
 2. Fine bilder:)
  Alltid en anledning for is her og ♡
  hehe, greit og presisere at man ikke er sponset, jeg har og kjøpt is for egne penger... eller det vil si den hadde jeg i fryseren før denne utfordringen ble publisert:)

  Ha en fin fin helg, og gratulerer med nøkkel til nyhuset - så herlig tid dere har foran dere!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Godt å høre at det er flere steder det alltid passer med is! :)
   Nå er vi i full gang med jobben i huset, så vaskerom er på vei opp nå. Blir spennende, slitsomme og travle uker fremover!

   Slett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki