onsdag 25. mai 2016

MAI DU SKJØNNE MILDE

 
Tiden flyr når man har det gøy, er det ikke det de sier? :D Så livet smiler med andre ord, og dagene fyker avgårde! Mia har begynt å ta sine første skritt, og hun går gjerne litt rundt helt selv, men helst når vi ikke ser på. Fnis. Jeg tror hun skal føle seg helt sikker før hun løper avgårde på egenhånd. Når vi holder henne i den ene hånden fyker hun avgårde som en reser, søte jenta vår. Skal se om jeg får lagt ut noen bilder om ikke så lenge.

Tobias har begynt å bli klar for skolestart til høsten, og denne uken har han vært på førskoledag og møtt alle klassekameratene sine! Kjempestas. Fire tenner har han også mistet, så tannfeen har hatt sitt å stri med her hos oss. Milly trives helt supert på skolen, og får bare ros fra lærerne. Hun har også begynt å sykle på skolen sammen med venninnene fra nabolaget - det er veldig gøy! Turning og stå på hodet er favorittene om dagen, og Mia hermer så godt hun kan. :)

Endel nytt har skjedd med huset også, vi har fått garasje som vi kan bruke! Og min flinke snekker-pappa har vært her og laget både platting og inngangsparti til oss! Må vise bilder av det også veldig snart. Håper du har en fin uke, og at du nyter de siste dagene i mai!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki