søndag 5. mars 2017

LOFTSTUE, SKI OG SNØSTORM


God helg, og deilig søndag! Vi er godt plassert i sofa'n og ser på femmila i dag. De eldste har sovet borte i natt og hatt det veldig kjekt. Men sovet litt lite, så humøret har ikke vært på topp i dag. :) Desto bedre å kunne ta det rolig i sofakroken, mens vinden suser rundt hushjørnene, og snøen fyker! Mini sover ute i vognen, heldigvis godt i ly.

Loftstuen hos oss er sted vi bruker mye tid. Både spill, lek, lese bok, lage hytte, tv-titting og lørdagspizza foregår her. Vår gigantiske sofa som vi spesialbestilte på mål fra det forrige huset passer på cemtimeteren inn her, mellom pipa og de store vinduene ut mot sjøsiden. Skal få tatt et ordentlig oversiktsbilde når ryddigheten og dagslyset tillater det. ;) Putene er er god miks av gammelt og nytt - eller egentlig mest gammelt når jeg tenker meg om.. :D God blanding av hjemmesydd og kjøpt. 

Har du forresten prøvd fargeleggings-bøker som har vært populært en stund? Jeg har noen varianter selv, og jeg HAR virkelig prøvd å like det.. Jeg er veldig glad i å tegne på frihånd, men akkurat den fargeleggingen ble litt langtekkelig for min del! :) Jeg er muligens bare for utålmodig, og vil bli ferdig med ting. Men jeg har ikke helt gitt opp - jeg skal prøve igjen! Type “en vakker dag” eller noe i den dur. Håper du har hatt en fin helg! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki