fredag 23. juni 2017

ROADTRIPÅrets ferietur har vært planlagt lenge! Noe som er uvanlig for oss. Men årets ferietur har faktisk krevd en del planlegging. Vi er nemlig på roadtrip på vei ned til Kroatia (ja du leste riktig!), hvor vi skal være i to uker sammen med svigerfamilien! Da jeg først fikk høre forslaget tenkte jeg “galskap!” (om kjøringen - ikke ferie med svigerfamilien - haha) men jeg ble heldigvis fort vant til tanken, og nå er vi sannelig på vei! Akkurat nå har vi kommet frem til Munchen, hvor vi skal sove og så se oss litt rundt i byen før vi kjører videre.

De to første dagene nå har vi kjørt forholdsvis mye, barna har vært kjempetålmodige, og vi har hatt det helt supert på tur så langt! Vi bryter opp dagene med å gjøre litt forskjellig i bilen, høytlesning, mye musikk, noe lydbok, minimalt med skjermtid, og gode stopp med lek og hopp og sprell innimellom. Vi prøver å passe på at vi har noe gøy å glede oss til, at det ikke bare blir kjedelig kjøring.

Vi har prøvd å ha det meste klart på forhånd. Hvor vi skal kjøre, hvor vi skal stoppe, hva vi har lyst til å se, hvor vi må lade. Ja, for vi kjører selvfølgelig elbil gjennom store deler av Europa - hehe. Barna har telt dager til avreise og det er gøy å endelig være vi i gang!

Før vi dro landet vi til slutt på å ikke booke hoteller, dersom vi så at barna ble utålmodige og vi ville ikke stresse med å komme til en spesiell destinasjon. Dette funket bra - helt til alle hoteller i nærheten av der vi tenkte å stoppe var fullbooket og vi ikke hadde noe sted å sove! Litt sånn typisk oss, heldigvis tar vi det med et smil, og det ordner seg alltid. Men denne gangen må vi ha vært ytterst uheldig med en eller annen happening i området, for vi prøvde alle mulige hotellnettsteder, last minute deals og airbnb. (Notis: mobilnettet er forresten heller ikke like godt utbygd som hjemme, dette har vært litt frustrerende til tider). Vi måtte lade bilen, heldigvis var det et hotell rett ved som hadde ledig rom! Jeg deler bilder på Snapchat fra turen og ferien (søk på Kikkisplanet, så finner du meg) morsomt om du har lyst til å følge med! :) 

2 kommentarer:

  1. Hei vi følger med dere siden dere dro herifra tidlig onsdag morgen. Fint å se bilder fra turen deres nedover. Du har jo arvet litt når det gjelder å ikke forhånds booke overnatting, men stopper der det passer når kvelden kommer. Litt spenning hører med til ferieturen.. kos dere videre. Her skinner sola fortsatt og i kveld blir det bålbrenning. Stor klem til dere alle....

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for det! Og takk for nydelig overnatting på første hotell! Skal mye til å overgå den. 😄 koselig at dere følger med oss på tur.

      Slett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki