lørdag 16. mai 2020

BROKKOLISALAT MED BACON

Du trenger:
1 brokkoli
1 pk pinjekjerner (Ristede eller vanlig. Valnøtter kan også brukes.)
100-150g bacon
1/2 rødløk

Til dressingen:
2 dl creme fraiche
1 ss hvitvinseddik eller eplesidereddik
1 ts sukker
Litt salt og pepper

Hvis du har kjøpt vanlige pinjekjerner steker du disse svakt brune i en tørr stekepanne, og legg de over på et fat mens du ordner resten. Har du kjøpt ristede pinjekjerner kan disse brukes som de er.

Skjær bacon i små biter, stek det i samme panne og la det renne av på litt kjøkkenpapir.

Fjern stilken på brokkolien og del resten av brokkolien opp i små biter.

Finhakk rødløk og bland sammen med brokkolien.

Rør sammen cremefraiche og eplesidereddik i en annen liten bolle, og bland i sukker, salt og pepper.

Hell dressingen over salaten og vend forsiktig sammen. Dryss bacon og pinjekjerner over, og server salaten som tilbehør til grillmat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki