tirsdag 21. september 2010

BARNEROM

Puh - går litt i rykk og napp denne blogginga her også! Litt reprise blir det også fra vår familie-blogg. Uansett - i kveld tenkte jeg å vise litt bilder fra Milly sitt rom! Enn så lenge har hun det for seg selv, så får vi se hva tiden vil bringe når Tobias blir større.

Velkommen inn. Milly skulle være med å henge opp bokstavene sine på døra, og da tenkte jo ikke jeg på at hun ikke rakk høyere opp enn dette! Men det var jo så sjarmerende og søtt, så da har de blitt hengende i den høyden.
Sovekroken. Milly er veldig glad i senga si, og legger seg uten problemer for tida. 

Senga har vi kjøpt brukt på Finn. Bokhyllen over sengen er bestillingsverk/gave, håndlaget av Bestefar. Hyllen over hodeenden er - tro det eller ei - min egen stolte kreasjon fra barneskolen! Gulvteppet (som ikke ble med på bildet) er dette fra IKEA: Milly sitt. Tobias har fått teppe, og da måtte jo Milly også få! Håndlaget med mye kjærlighet fra meg! :-)
Lesekroken. Lappeteppet dekker over stolen (fra IKEA) som ikke er så veldig pen lengre.Lack hylle fra IKEA. Kommoden er arvegods som jeg har pusset og malt og byttet knotter på - opprinnelig et toalettbord tror jeg det heter. Boks på hyllen og kommoden fra Blafre. Leker fra Brio.

Skriften på veggen. Bokstavene fikk vi i gave da Milly ble født - utrolig fine!
Tror de er fra Sally Ann. Har malt de i friske farger, og helt enkelt klippet ut noen sommerfugler i lignende farger og hengt opp.
Etter at Milly knuste den forrige nattlampen sin (som med andre ord ikke var veldig barnevennlig) kjøpte vi denne på IKEA til kun 49,- kroner.


Tassa natt. I plast og til å montere på veggen.

Selve motivet synes vi ikke var spesielt fint, men med en grafisk designer i huset er jo ikke det noe problem!Ta-da! Fin-fine pip-pip'er som passet litt mer i fargene på rommet til Milly. Det noget spesielle ledningsopphenget er enkelt og greit så Milly ikke skal få tak i bryteren.. :)

Pip-pip'ene fra lampa har vi også i rammer på veggen, litt artig å hente igjen det samme sånn synes jeg.

Så må jeg bare fortelle - om en morgen jeg var oppe med ungene. Jeg og Tobias var på stua, og plutselig hører jeg Milly rasle med snoren til rullgardinen sin på rommet. Jeg er litt nervøs for hvor hun klatrer, og styrter inn på rommet og dette er det som møter meg:Finn - ikke Willy - men Milly!

Her står hun altså musestille bak rullgardinet og lager ikke en lyd! Da måtte jeg le litt. Jeg kikker under gardinet og Milly fniser og ler - dette var morsom lek! Jeg fikk henne med meg på stua igjen, syns det var litt risikabelt å la henne stå igjen der og fnise.. :-)


3 kommentarer:

 1. Så veldig koselig rom Milly har. Kjenner jeg blir inspirert til å gjøre noe med Mathea sitt rom. :-)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Så koselig blogg, og for et nydelig rom Milly har. Heldig jente! :)
  Måtte tenke min min minste når jeg så det herlige bildet av Milly som hadde gjemt seg... Hender han gjemmer seg uten at vi leker gjemsel, og det er ikke alltid jeg merker det. Så da står han tålmodig og venter og venter på at jeg skal merke han har gjemt seg. hihi..
  Legger meg til som følger her jeg. Og så kommer jeg snart på besøk igjen.
  Veldig fine muffins du har laget forresten. :)
  Hilsen Inger-Lise

  SvarSlett
 3. Så flott rom Milly hadde. Og for ett fint navn. Jeg har en datter som erca like gammel. Det er en artig alder. <3

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki