søndag 21. november 2010

ORDEN I REKKENE

Huh - dagene flyr når man er travel småbarnsmamma!


Denne helgen har vi vært litt slitne alle sammen og ikke helt i form, men vi fikk ryddet litt her hjemme i går. Likevel er det fortsatt mye som gjenstår (selv etter å ha bodd her i over ett år!) før vi har alt på stell slik som vi ønsker - at ting har sin faste plass, og at det ikke blir liggende ting å flyte overalt. Det er kanskje en uoppnåelig drøm som hektisk småbarnsfamilie. Liker å skylde på at vi skulle hatt større plass.. Da hadde alt vært så mye enklere, og vi hadde sluttet å rote med én gang. ;-)


Første post på rydde- og strukturerings-programmet vårt er et ryddig kontor! De fleste skulle vel ønske seg et hjemmekontor med en slik orden i rekkene.. 


Herlige skillere i ekte natur-stil! Animal Index av Hiroshi Sasagawa. 


Enkelt og stilig! 
Funnet hos Art at Heart.

6 kommentarer:

 1. Ja orden i kontorutstyret er litt som en fjern drøm... Har til og med kjøpt hyllene, for 6 mnd siden. Men, når man har verdens treigeste mann er det bare å slå på tålmodigheten, eventuelt å fikse det selv. Jeg venter litt til jeg;)

  SvarSlett
 2. De er morsome! ;))) Fint idé.
  Ha en fin uke! allesistgut

  SvarSlett
 3. D så ut som ett veldig fint kontor ja, skulle gjerne ønske mitt så sånn ut også :-)
  Med større hus kommer bare mer plass til å rote mer :-)
  Klemmer

  SvarSlett
 4. Hei!
  Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min! Og så bra at du skrev hos meg, for da fant jeg veien til deg. Herlig blogg du har! Legger meg som følger, for jeg vil gjerne se mer fra deg.

  Ha en fin kveld!
  KLem fra An-Magritt

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki