torsdag 25. november 2010

TIL DEN SOM HAR ALT?

Jeg må innrømme at jeg blir sittende å surfe litt på nettbutikker frem mot jul, det er jo så lettvint og fint å handle over nettet! Husker fortsatt da jeg var skeptisk til hele netthandel-konseptet, nå tenker jeg nesten ikke over det lengre.

I dag kom jeg over en morsom sak.. Måtte rett og slett le litt for meg selv der jeg satt. Dette må jo være den ultimate gaven til den som har alt? Hold deg fast: En snøball-klype! Rett og slett.Nettbutikken som forhandler den skriver (på svensk, det blir ikke mindre morsomt av den grunn):

"Med denna finurliga tång kan du enkelt och på ett smidigt sätt göra dina snöbollar. Det går att göra upp till 60 snöbollar i minuten och alla blir lika runda och fina. Stoppa den i snön, kläm ihop och vips så har man en alldeles perfekt snöboll färdig att kastas mot sitt mål eller till snölyktorna. Du slipper kalla och blöta händer och vantar. Ett måste för den fina vinterdagen! Snöbollarna blir mjuka på insidan vilket minskar risken att skada den man träffar."


Enkelt og smidig, opp til 60 snøballer i minuttet! Og å slippe de kalde og våte hendene og vottene da. Utrolig.

Produktet finner du hos Inreda

3 kommentarer:

 1. hihi. Så utrolig komisk. :) Da blir det effektiv snøballkasting!

  SvarSlett
 2. Hahaha. det er helt utrolig!

  Faktisk trodde jeg først at det var en eggeklype, det hadde jo vært mye bedre. En enkel måte å putte i og hente opp igjen fra det kokende vannet med.

  SvarSlett
 3. haha.. veldig morsom dings. Kjenner et par som "har alt" som den faktisk hadde passet veldig godt til!! :)
  Indrea har så utrolig mye fint. Kunne skrevet laaang ønskeliste derfra ja.. :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki