onsdag 8. desember 2010

PRINT FRA KUNSTAUKSJON

Kom på at jeg helt har glemt å fortelle om resultatet av kunstauksjonen som jeg skrev om tidligere. Vi gav over 92 000 kroner til barna på Haiti gjennom Star of Hope! Det var helt overveldende, og utrolig gøy! Masse fint kunst ble donert og solgt på en "silent auction". Og alle mine tre bilder ble solgt, og jeg fikk masse positive tilbakemeldinger! 

Bestillingsskjema - ikke noe tull her! 


Visittkort fikk jeg til og med gitt ut, til folk som var nysgjerrige. 

For noen uker siden ferdigstilte og leverte jeg ut bildene. 
Nedenfor er bildene som ble bestilt (jeg har duset ut navnet på plakatene i Photoshop).Et av bildene ble gitt i bursdagsgave en jente, og jeg fikk tilbakemelding på at hun likte det så godt at hun bar det med seg hele resten av dagen, og ville ha det med i senga da hun skulle sove! Så utrolig søtt! Det er litt tidkrevende å lage disse bildene, men når jeg får sånne tilbakemeldinger - da smelter jeg, og det er virkelig verdt jobben når de som får det liker det SÅ godt! 


Er i prosessen med å starte butikk på Epla for å kunne selge blant annet slike print, men må få kontroll på alle rettigheter og rutiner før jeg får lagt ut produkter. Jeg skal si fra når alt er klart! 
:-) 

3 kommentarer:

  1. Så spennende! Jeg syns de er råkule, og du skal ikke se bort fra at jeg må bestille et par om du får eplabutikken opp å gå.

    SvarSlett
  2. Kult! Du er flink Kristin! Jeg vil også ha sånn. :-) Klem

    SvarSlett
  3. Så fine! Hvor mye koster det for et bilde? Har veldig lyst til å bestille et eller tre etterhvert...

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki