søndag 4. september 2011

BRUKTFUNN

Denne uken var jeg innom en bruktbutikk her i området, det er mye nytt å oppdage på et nytt sted! En veldig fin butikk med masse gammelt og fint. Fikk med meg litt av hvert, her kommer et lite utvalg.

Det meste skal få seg en oppfriskning etterhvert, bortsett fra den sorte kurven som får være som den er, har bare fjernet de sorte "håndtakene" på siden. CD-hyllen skal jenta få på rommet sitt til kjøkken- og lekematoppbevaring. 
Rammer som venter på en fargesterk make-over. 

Mel-boksen tenkte jeg skulle få nytt liv som postkasse på et rosa jenterom. Skal vise mer når jeg har fått fikset litt! Dressing-flasken håper jeg blir fin med litt spraymaling, og kan duge som vase. På hyllen har jeg fjernet den sorte plastikken, og malt rammen hvit. Tenkte den skulle få en kontrastfarge inni hyllene, håper det blir like fint som det ser ut som inne i hodet mitt! :) 


Ellers var hele familien på et flott loppemarked i går, og jeg fikk kjøpt et dekkeskap som jeg tidligere har sett på Finn! Til én tiendedel av prisen! Hurra!! Eneste er at dørene er låst, og det fulgte ikke med nøkkel.. Hehe.. Satser på at vi får dirket opp, og ikke kommer til å bruke låsen. Kjøpte også noen små "skole-stoler" til ungene, en 5 armet messinglysestake og mange bilderammer. Viser mer i løpet av uka! 


I dag er det gråvær, men satser på en liten tur til et loppemarked rett i nærheten, bare seks minutter å gå! Kanskje få tak i noen flere bilderammer - jeg driver og hamstrer nemlig! :) 


Fortsatt god søndag til dere som er innom! 

7 kommentarer:

 1. Fine ting du har fått tak i :) Så har du jo en plan med alle tingene . Gøy med gjenbruk :) En slik kurv er jeg også på leit etter . Håper du finner noe fint i dag også :)

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 2. Fine ting! Så gøy at du rangert et skap. Lykke til med dørdirking, hihi.

  SvarSlett
 3. Vi har akkurat kommet oss på nett og feirer med et blogglotteri. Kom innom oss og bli med da vel. Flotte premier!!!

  SvarSlett
 4. Heisan!¨
  Så gøy med ny bruktbutikk innen rekkevidde!
  Men .. jeg ble helt slått ut av de fantastiske kommodene og den herlige oppslagstavlen du har laget av stoff fra stoffhyllen min.
  Utrolig flott!!!!
  Kanskje vi sees hos Anne..
  Glad søndag til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 5. Ingenting er som gode bruktfunn :) Kos deg på loppemarked i dag! Skulle ønske det var en her også..
  Klem

  SvarSlett
 6. God kveld!
  Det var hyggelig å se deg på loppemarked :-)! Jeg hadde aldri trodd jeg skulle klare å komme meg hjem med tre barn og to kommoder og litt til, men det gikk! Er sliten i armene i dag, haha! Lykke til med dirkingen! Ser og høres ut som om dere fant mange fine lopper i helgen.
  Klem fra Anne

  SvarSlett
 7. Utrolig flotte funn!
  Og de morsomste bruktfunnene er jo de som må friskes litt opp :)

  Klemklem
  Signe

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki