lørdag 24. september 2011

RESIRKULER

Det er så mye jeg har lyst til å blogge om, men tiden strekker ikke til om dagen! Kort fortalt har jeg hatt en super første uke i ny jobb, vi har fått en gigantisk, ny sofa i tv-stuen, jeg har omøblert litt, skapet fra loppis er på plass og venter på å bli malt, lillejenta har fått ny, billig pynt i taket på rommet sitt, jeg har laget en egen ukeplan for familien. 


En sånn schvæær sofa har vi fått i hus! 
Bilde lånt fra Living.


To hyller fra loppis er ferdig malt, den ene mangler bare litt tapet! Kanskje jeg skal få fikset det siste allerede i kveld.. Kan man lime på tapet med trelim? Jeg tror jammen meg jeg gjør et forsøk - det er jo bare små felt det er snakk om.. 

Også har jeg litt hemmlige prosjekter på gang fortsatt! Så det er mye som skal blogges fremover, må bare finne tid til det.
 *smiler*


I dag bidrar jeg på Mrs. Hardy sin nydelige blogg - med lørdagsgodt! Tegninger du kan laste ned - GRATIS - som kan hjelpe deg med resirkulering av avfall. Vi liker vel alle ting som er gratis? :) Enkle tegninger gjør det lettere for barna her i huset å hjelpe til, enkelt å se hvor de ulike tingene skal. Gå til innlegget på bloggen hennes for å laste ned! 


I dag får vi besøk av to gode vennepar med tilsammen fire barn, pluss våre to, så det blir fult hus og lekestue! Vi gleder oss! 
Ønsker dere en god lørdag og en fin helg! 

2 kommentarer:

 1. For en digg sofa!
  Og herlig godteri ;)
  God lørdag!

  SvarSlett
 2. Deilig med skikkeli stor sofa da :-)
  Venter i spenning på dette hemmelige prosjektet du har fristet oss med i lange tider nå... :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki