mandag 23. januar 2012

SOMMERFUGLER

Et veldig popuært innlegg her hos meg i det siste har vært dette, med sommerfuglene. Har sett de bli brukt hos flere bloggere, så jeg hadde lyst til å vise frem noen av de kreative tingene folk har brukt de til! Stylizimo har laget et sommerfugltre! Veldig kreativt og flott! 
Fruen fra Trondheim laget et nydelig bilde med sommerfugler. Tøft og enkelt med den gule tråden på bakgrunnen! Så kan man jo velge farge på tråden etter resten av innredningen!  Sweet chili har laget både julegirlander og et fargerikt girlander til barnerom med sommerfuglmalen. 


Dette er noe av det morsomste med bloggingen, og kunne være til inspirasjon for andre, og å se mine ideer brukt andre steder! Og at andre finner på nye måter og bruke mine ideer på! Har du brukt somerfuglene til å dekorere med hjemme hos deg? Blir veldig glad for link i kommentarfeltet under her, så kanskje jeg kan lage flere slike sommerfuglinnlegg? 

PS: Tusen takk for alle stemmer til "Mest kreative mammablogg 2011" - har ikke store ambisjoner om å vinne, så jeg bare nyter å være en av de heldige utvalgte nominerte! ..men blir selvfølgelig glad om du vil stemme på meg likevel! :)

9 kommentarer:

 1. Så gøy å se alle de som har brukt dine sommerfugler :) Og at de har brukt dem forskjellig .Syns de er så fine :)

  Nå skal jeg inn å stemme ;)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 2. Så moro å se hvordan sommerfuglene dine er blitt brukt av andre! Fine er de!

  SvarSlett
 3. Ja, er det ikke herlig hvordan vi kan inspirere hverandre? Det blir nok flere sommerfugler på meg etterhvert. Kunne tenke meg en girlander jeg også

  Takk igjen for malen du la ut:)
  Og takk for at du bruker bildene mine!

  Klem til flinke deg

  SvarSlett
 4. Så masse fint ein kan bruke sommerfugler til:)I like:)

  SvarSlett
 5. Fantastisk at vi kan inspirere hverandre!
  Superkoselig at du vil bruke bildene mine.

  Ha en strålende dag, Kikki:)

  SvarSlett
 6. Kjempe kjekt å kunne inspirere hverandre altså.. Disse likte jeg også kjempe godt. Kanskje de blir en del av bursdagspynten til 3åringen snart? Skikkelig søte iallefall.. :)

  Ha en fin dag. Klem :)

  SvarSlett
 7. Jeg har også brukt sommerfuglene, men bare ikke fått tatt bilde av d enda. Skal få gjort d :-)
  Lykke til med stemminga, jeg har iallefall stemt :-)
  Klem

  SvarSlett
 8. Så fint innlegg:) Tusen takk for at du har brukt bildene mine. Veldig gøy! Sommerfuglmalen din er virkelig fin og har inspirert meg så utrolig mye. Det blir nok flere sommerfugler på meg også;)

  Ha en fin dag Kikki:)

  Klem fra Pernille

  SvarSlett
 9. Ja sommerfugler kan brukes til så mangt. Jeg har sommerfuler i nesten alle rom (bl.annet her: http://www.2storeog2smaa.blogspot.com/2011/09/under-trappen.html - til minne om en som dessverre har gått bort. Det er så dekorativt, og gir gode minner:)¨
  Gry

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki