fredag 27. april 2012

LOPPER

Her ser dere den sist ankomne loppen, nemlig kirsebærskålen på toppen, den ble med hjem fra loppemarked sist helg. En slik hadde vi hjemme i min barndom - gode minner! Knall rødt og grønt er ikke helt farger som jeg vanligvis har fremme veldig ofte, men kanskje frem mot sommeren? Litt knallfarger på terrassen en solfylt sommerdag kan jo ikke bli feil! 


I helgen skal vi prøve å få klargjort terassen for beising - hurra!? :) Håper været blir greit så vi får gjennomført det. Kanskje jeg er heldig og får med meg et loppemarked og noen nye lopper hjem også? Ønsker alle som leser en fin-fin fredagskveld og goood helg! 
_____
My latest flea finds!  

8 kommentarer:

 1. Lurer litt på de kirsebærskålene. Hvor kommer de fra, hvem er det som har laget dem? Farmor hadde også sånn, og ser de stadig på loppis. Hadde vært gøy å vite mer om dem :) Fine funn! Jeg har ikke funnet noen ting på de siste lopperundene mine. Skikkelig nedtur. Bare mannen som fant mange bøker.

  SvarSlett
 2. Den kirsebærkoppen er såå fin! Ønsker meg sånn selv, jeg! Og vet du hva - hvis du har Moccamaster, så er den PERFEKT til å plassere "filterholderen" i (du vet den "koppen" man har selve kaffen i), hvis du ikke har tid til å vente på at den skal dryppe seg ferdig;)

  God helg! :)

  SvarSlett
 3. så to sånne kirsebærskåler på loppis forrige helg, de er jo så søte :) veldig kjekt å finne slike søte ting altså. må se å få blogget litt om mine siste loppefunn også, har en hel haug som venter på sine 5 minutes of fame, hihi! *♥*

  SvarSlett
 4. Jeg har også noen kirsbebærskåler. De er så søte :) Kos dere med beising! Hehe. Kjedelig - ja, men det går ganske fort egentlig altså.

  Ha en fin helg!
  Klem Lene

  SvarSlett
 5. Så kule de var! Nå er jo grønt så hot:)

  SvarSlett
 6. *åh, slike kirsebærskåler vekker barndomsminner, ja! fin helg til deg* vigdis

  SvarSlett
 7. Fiine lopper! :)
  Elsker de kirsebærskålene, klarer ikke å la de stå om jeg finner noen:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki