fredag 1. juni 2012

SABELTANNForrige helg sluttet begge ungene med smokk! Planen var å reise til Dyreparken og levere de til Kaptein Sabeltann, men på grunn av sykdom kom vi oss ikke avgårde. Så da sendte vi smokkene i posten i stedet! Eller "sendte" er litt drøyt - vi la de i postkassen vår så kom "Sabeltann" og hentet de på natta! Dagen etter var det svar fra Sabeltann til hver av ungene, som takk for smokkene. I brevet skriver han at han skal passe på de sammen med alle de andre smokkene i skattekisten sin. 
Det var stor stas! 
De har klart å sovne hver kveld uten smokken, men minstemann har ikke roet seg på natten om han har våknet, så da har vi måttet snike inn en smokk. Men den brukes kun i senga, og bare i krisetilfeller på nattestid. Satser på det går seg til etterhvert! 


God fredag og heeelg! 
_____
Last weekend the kids mailed their pacifiers to "Captain Sabeltann" who takes care of them in his treasure chest. 

6 kommentarer:

 1. Akkurat nå løste du sommerens store mysterium for meg. TUUUUSEN MILLIONER TAKK! :) Men som jeg gruer meg til hun skal sende den bort....

  SvarSlett
 2. Ja å fikse det selv er nok vel så greit, så vet man at man får svar over natten.
  Genialt rett slett ;)

  SvarSlett
 3. Så stas, tenk å få svar så fort da !
  Det var jammen lurt ;)
  Store barn nå :)

  Ha en fin fin helg !

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 4. Så lur ide,det er ikkje alltid lett å vende seg av med smokk for desse små:)
  Ei fin helg til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 5. Åå så FLINKE de har vært!! :) Lauritz snakker stadig om at han snaaart skal slutte med smokken, og i dag var det nære på ettersom vi ikke fant den da han skulle legge seg. Men så kom han på at han hadde "lånt" den litt etter middag og gjemt den for å skjule det.. hehe.. Så da får han slutte en annen dag. ;) Kasper sluttet på dagen når han bare bestemte seg for det, så vi krysser fingrene for det med minsten også. Men ellers har vi Sabeltann som backupplan! Lurt å sende de inn da. Har tenkt litt på den første natten uten smokk og så bor man på hotell... Så takk for den ideen! :)
  Ønsker deg en god helg!
  Klemmer

  SvarSlett
 6. Så lurt da :) vi snakker om smokkeslutt hær også i sommer... Men er jo litt vanskelig å komme igang da! Har også lyst å ta turen til sabeltann, får se hva vi får til:) har du laget svarene selv eller fikk du noe fra sabeltann?

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki