tirsdag 26. juni 2012

TOCA BOCA // Give away!

Har du en iPhone, iPad eller iPod touch? I dag vil jeg komme med en anbefaling, nemlig appene fra Toca Boca. De er så utrolig fine! Kjempeflott design, og supergøy for ungene (og oss voksne..). Mange av spillene er laget slik at man kan leke sammen med barna, eller at flere barn kan spille sammen. Appene kan også brukes for motorisk trening og utvikling av språk ved hjelp av lek. Ta en kikk på linkene, så er jeg sikker på du får lyst til å prøve, om du er ung eller gammel! :) 


Tobias knakk koden med å helle i saft i "Toca Birthday" i helgen, han var SÅ konsentrert! 
Jeg er så heldig at jeg får gi bort en gratiskode til to av dere som kan få prøve ut spillene deres helt gratis! Legg igjen en kommentar under her, så trekker jeg to vinnere på mandag den 2. juli. Jeg gir bort én kode til Toca Birthday og én kode til Toca Kitchen. Skriv gjerne hvilken du helst vil ha. 


Parenting's Birthday Party Playtime, eller Toca Birthday som vi kaller det er det tid for å invitere venner og familie til en bursdagsfest - rundt iPhone eller iPad! Du velger hvilke tema du ønsker, dekker bordet, serverer kaken og gir bursdagsbarnet en gave. Hell i saft og server kake, spis og drikk med fingeren! 

Toca Kitchen: her kan du lage mat til fire sultne figurer. Velg dine ingredienser fra kjøleskapet og forberede dem slik du vil. Ekstra morsomt at de ulike figurene har preferanser på hva de liker og ikke! 


Andre favoritter fra Toca Boca er: 
Toca Doctor - der du kan sette sprøyter, ta på bandasje, vaske sår, ta på plaster, pusse tenner og mye mer. 
I Toca House kan du hjelpe til i huset, alt fra å støvsuge gulv, tenne i peisen, henge opp klesvask, vaske vinduer, klippe plenen og ta oppvasken. 
Toca Store. Her kan du leke butikk: velge vareutvalg, legge i handlekurv, ekspedere i kassen og ta i mot betaling. 
Toca Train (som Milly spiller på bildene over her) du kan kjøre toget, tute i fløyten (veldig stas), ta på og av passasjerer og laste av og på varer! 


Anbefales på det varmeste! 
_____
Today I want to recommend the apps from Toca Boca. Really worth checking out! If you watch the small videos for each app, I'm sure you would want to try them out, no matter your age! :) And even better - you can play together with your kids! 

9 kommentarer:

 1. Kult, laster ned en av gratis appene as I type ;)

  SvarSlett
 2. Oj, så kult! Her i huset er det toca boca frisørappen vi leker med, men jeg skal jammen laste ned flere av dem. Takk for fint tips!

  SvarSlett
 3. PS! Jeg vil gjerne vinne, du kan velge hvilken :)

  SvarSlett
 4. ååå denne må lastes ned asap :) håper å vinne en av dem ;) så du får velge :)

  SvarSlett
 5. Så fin den kjøkkenhyllen din under var blitt, og takk for tips om gode barne-apper. Lenge siden vi har lastet ned noen nye. De må testes ut! :)

  SvarSlett
 6. Oi! Det var nye apper for meg! Klart jeg vil vinne! :)
  hegekat_tann(at)hotmaildottcom

  SvarSlett
 7. Takk for tipset!
  Skal teste ut en av gratis-app'ene!
  Også vil vi selvfølgelig vinne! Begge ser veldig fine ut, men setter en knapp på kjøkken-app'en :)

  SvarSlett
 8. Bursdags-ap. hadde vært brillefint! Det er altfor lite fest og kaker i livet :o)

  SvarSlett
 9. SÅ gøy! :-)Vil gjerna vinna :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki