onsdag 8. august 2012

TEKSTILER I INTERIØRET

Dette er mitt bidrag til Interiør og boligmessen sin jakt på årets interiørbloggestylist! :) 
Jeg er veldig glad i puter, tepper og pledd (hvem kan vel noengang få nok av det??), men denne gangen ville jeg ta bilde av en krok fra soverommet vårt. 
Bak døren, under skråtaket har jeg hengt opp noen knagger. Veldig praktisk å kunne henge opp klær som kan brukes igjen, og ikke bare slippe det på gulvet - selv om jeg må innrømme at det også kan skje hos oss.. Samtidig er det dekorativt når man kan henge opp en fin kjole til pynt. Kjolen min er kjøpt på en bruktbutikk, og på toppen henger en hatt som jeg har arvet. Koselig med gode minner fra min farmor som ikke lever lenger - hun likte veldig godt å bruke hatt. 
I denne kroken har jeg også laget et eget oppheng for øredobber, ved hjelp av en isoporplate trukket med retrostoff. Enkelt og fort gjort! Har bare brettet stoffet rundt, og festet med knappenåler på baksiden. Veldig praktisk å ha litt pynt fremme, og det flotte stoffet kjøpt fra Kaspara er jo bare sååå fint! 


Putene er sydd av en blanding av retrostoff, og noe nytt. Kurven som teppet og putene ligger i er fra loppis, krakken fra IKEA, den har jeg malt i en lys blå farge. 
Håper du liker bildene! Se andrebidrag i NIB sin utfordring her
Her finner du bidragene for årets interiørbloggestylist.
_____
Norwegian Interior Blogges challenge in August: Creative use of fabric! And also the search for this years interiorbloggerstylist! 

6 kommentarer:

 1. Så fint bidrag, Kristin! Jeg digger den grønne kjolen din :) -Og den øverste puten er bare så søt! Supert bidrag! Lykke til! ;)
  klem

  SvarSlett
 2. Flott bilde du deltar med. D

  SvarSlett
 3. Hei Kristin!

  Synes bidraget ditt var kjempefint!
  Var innom og så finalistene nå, og må innrømme
  at jeg ikke helt skjønner oppgaven "kreativ med tekstiler"

  Det var jo flere som hadde tatt bilder av kjøpte puter i soffan og kommet til finalen. Jeg trodde mann skulle gjøre noe sprekt med tekstiler, sånn som du har gjort her. Sydd puter sjøl, hengt opp en kjole og laget fint øredobboppheng av isoporplate og retrostoff.
  Du hadde garantert kommet i MIN finale..hihi...

  Glemmer liksom å blogge og titte innom blogger nå som jeg har blitt så hekta på instagram. Får hive meg uttpå igjen snart...

  Fine daga te dæ!
  Siw

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki