lørdag 20. oktober 2012

FIN LØRDAG!

I dag har vært en fin lørdag! Vi har kaos-ryddet før vi skulle få besøk (som vi alltid gjør - flere som har det sånn? :) Håper stadig vi skal bli flinkere til å ta ting mer etterhvert, enn så lenge er vi skippertaksfamilie-deluxe på rydding og vasking). 
Etter huset var klart for fremvisning hadde vi tid til å prøve oss på glutenfrie sveler for første gang! Det ble en stor suksess, og definitivt ikke siste gang! Fireåringen sa etter første prøvesmak: Dette var jammen faktisk skikkelig ordentlig, veldig, veldig, veldig, veldig godt! Du er flink til å bake pannekaker mamma!  Enkelt var det også å få til, stekt i vanlig stekepanne uten problem! De ble ikke helt sirkelrunde kanskje, men det får vi bare øve oss på. 

En annen ting som har vært fint denne lørdagen er at jeg har fått tid til å lage et blogginnlegg igjen! Hurra! Mannen lo litt av meg, da jeg etter at huset var ferdig ryddet sa: "Da har jeg lyst til å ta litt bilder!" Men er det ikke ofte slik? Man vil jo ikke alltid ta bilder og vise frem alt rotet sitt! 

På bildene: Sukkerkrukken har jeg kjøpt brukt hos søteste Kaspara, fatet er fra loppemarked, blomstervasen er en gammel sausflaske tror jeg.. Koppen er fra Arabia, mønsteret er limited edition fra 2010 sesongen. 

Håper du også har hatt en fin lørdag! 

6 kommentarer:

 1. Ja, når huset er rydda og vaska; DA kommer bloggelysten også

  Ha en fin helg videre

  Klemmer fra Lottemora

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er godt det er flere som kjenner det på samme måte! :)

   Slett
 2. Herlig! Og nå fikk jeg jammen lyst på sveler, med eller uten gluten :)

  Ha en fin søndag,
  Signe

  SvarSlett
 3. Hei og takk for sist. Koselig for tante å se det fine huset deres. Rydding er godt å få unna til helga. Flott at du tar bilder og viser hvor trivelig dere har det innendørs en regnfull høstdag. Fortsett å nyte livet!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for besøket, tante! Det var godt dere kom, så vi fikk ryddet litt ordentlig! :D

   Slett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki