mandag 21. januar 2013

LILLA BURSDAGSBILDER


Tiden flyr avgårde her hos oss, hverdag og helg i en fei! Plutselig er det mandag igjen! Vi har hatt innholdsrike dager: Middag på restaurant + kinobesøk sammen med min søster og svoger  (premiere på Les Miserables - veldig bra film!), mens ungene fikk et koselig overnattingsbesøk hos Besta. Lørdag var det karnevalsbursdag og feiring av 6-årsdag for en søt niese! I dag (søndag) har vi koset oss hjemme, ryddet og vasket litt, vært i hagen og akt med kjelke x 2 - både i dagslys og i mørket, pluss fyrt opp de siste nyttårsrakettene! (Er det forresten lov - de lagde ingen smell..?) 

Bildene i dag har i grunnen ikke så mye med teksten å gjøre.. De er fra fireårsdagen i november i fjor. Men jeg kan jo skryte på meg at jeg har vært litt foran trendene (hvem skulle trodd??) ettersom Fargerike har kåret Årets farge 2013 til nettopp lilla! ;) Til denne bursdagen lagde jeg (vellykkede) kakepops for første gang - forrige gang jeg prøvde måtte jeg kaste hele prosjektet bokstavlig talt i søpla.. Knotete jobb syns jeg, så det blir ikke laget hver helg her i huset for å si det sånn. :) Flere bilder fra bursdgen kan du se ved å klikke på denne linken

PS: Tusen takk for alle fine kommentarer om gavelappene i forrige innlegg! Og TAKK for alle gode ord, fine tilbakemeldinger og stemmer i kåringen "Mest kreative mammablogg"! Om du syns bloggen min passer til beskrivelsen kan du stemme hos Foreldremanualen. :) 

Ønsker deg en god ny uke! 

4 kommentarer:

 1. Så lekre kaker, tror ikke jeg har tålmodighet til slike cakepops- men kanskje jeg endrer mening innen mars- den store bursdagsmåneden her. Lilla er fint synes jeg, men ikke så mye av det her- kanskje det kommer i 2013. Utrolig søt den bursdagskrona- kunne nesten tenkt meg en sånn selv;)

  SvarSlett
 2. Å lage cakepops krever nok litt tålmodighet ja. Har ikke prøvd det selv, men dine ble skikkelig lekre. Regner med jentene elsket dem! ;)

  Lilla er vakkert. Blir spennende å se hvordan interiørbildet former seg i år! :)

  Og forresten! Gratulerer som nominert hos foreldremanualen! Har lagt igjen en stemme til deg :) Syns du har en fantastisk blogg!

  Mathea Cornelia

  SvarSlett
 3. Så fine bilder! Greit med tips når det er 3 måneder til barnebursdag her i huset ;-)

  Ha en fin fin dag du :-)
  - Monica.

  SvarSlett
 4. Ser ut til å være en supert bursdagsfeiring:)
  Her måtte vi avlyse 3 års feiringen, pga av sykdom. Det var ikke populært!!
  Ha en fin dag:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki