torsdag 27. juni 2013

NYE KLISTREMERKER


Jeg har laget noen nye klistremerker som du kan få kjøpt i min Epla-butikk! Ta en kikk her om du vil! Finnes i versjoner med Hipp hurra, blomster, hjerter og striper. Flere pakker kommer etterhvert - og legg gjerne inn kommentar om du har forslag til andre farger, mønster eller skrift! Gøy å høre om du har noen ideer! :)  
Klistremerkene er fine å bruke til bursdag, på flasker og godteposer, matbokser, gaveinnpakning, eller rett og slett som en liten gave. De har en blank overflate, og har veldig god holdbarhet. Jeg har brukt mine på små glassflasker som denne på bildet, og den holder seg utrolig godt selv etter flere runder i oppvaskmaskinen. Håper du liker klistremerkene! 

5 kommentarer:

 1. Så fine klistremerker. :)
  Jeg har nettopp vært på klistremerkeshopping. Var har fast rutine når vi er på ferie, jeg har klstremerker og klistremerkebok i vesken som guttene får når det er ventetid på restauranter/flyplasser osv. :) Alltid stas når man finner ekstra fine klistremerker. Feriens mest populære tror jeg blir noen med bokstaver. ;)
  God sommer!

  SvarSlett
 2. Å, så fine de var! Her er vi storforbrukere av klistremerker. Har klistremerkeskjema som vi bruker som belønningssystem. 20 merker gir 10 kr til sparebøssa. :)

  SvarSlett
 3. Så flink du er, klistremerkene er kjempefine! Gult og hvitt er supert! God sommer :)! Klem fra Anne.

  SvarSlett
 4. Var kule de. Må inn på Eåpla og kikke litt:)

  SvarSlett
 5. Heisann :)) dette er en blogg eg virkelig kan like. Må følge med på denne...liker så godt gaflene i tre.....stooor sommerklem fra Ann Elin:))

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki