torsdag 22. august 2013

FERIEBILDER

Ferien er over, og her kommer noen bilder fra sommeren vår! Første uken dro vi på barnefestival, og de små koste seg virkelig! Masse aktiviteter, lek og oppgaver, og show på kvelden. 

1. Brannslukking med vannpistol 2. Sykkelbane var veldig gøy for minstemann 3. Bestefar var indianerhøvding 4. To indianerspirer sammen med Bestefar 5. Traktorkjøring bli aldri feil 6. Trafikkbommen har en trofast vokter 7. Cowboy med lasso 8. Scenbeshow på kvelden, indianerhøvdinen er på plass

Videre dro vi til hytta som er ved min mors barndomshjem, og der har min onkel en bondegård. Storfamilien var med, min mamma, mine to søstre, én bror, og mange, mange barn! Du kan tro det var stas for de to små! Tobias var jo nærmest i himmelen, og overmåte begeistret over bonden, som han kalte nettopp det "Bonden". Selv om han lærte navnet han etterhvert altså, men han syns det var veldig stas med Bonden. 

1. Obligatorisk trollbilde på vei til hytta 2. Mens vi var på hytta var vi så heldige (?) å få med oss nedbørsrekord i området, altså litt gjørme 3. To fornøyde barn på vei ned for å hilse på dyrene på gården en tidlig morgen 4. Siden Northug er lokalhelt fant vi han i pappfigur på bowlingen! 5. Spill er obligatorisk på hytta, disse er av en noe utdatert årgang.. 6. Tobias sammen med Bonden for å mate sauene 7. Kalvene får mat i skogen 8. Stas med søskenbarn å leke med og som kan passe på de små

En annen ting vi gjorde i sommer var å dra en langhelg til Liseberg med gode venner som har barn på samme alder som oss. En kjempegøy helg! 

1. Kuleste grønne mannen! Eller kaninen da.. :) 2. Kaninlandet er et nytt område i parken dette året, spesielt for de minste. 3. Herlige, lodne, store, grønne kaniner som barna kunne hilse på. 4. Forrykende trylleshow med Kalle Kanin, jeg ble faktisk veldig overrasket selv over hva han kunne få til! 

I tillegg har vi vært endel hjemme, og nytt det vårt nærmiljø kan tilby på sommeren, som ikke er rent lite! 

1. To ivrige barn klare for prøvekjøring av Tesla 2. Langgrunn strand, og herlig badetemperatur! 3. Gøy å se på skum i bølgene på båttur 4. Perfekt sand 5. Speider utover - skal jeg bade tro? 6. Beste fremkomstmiddelet på sommeren, vi er så heldige å ha gode venner som låner bort båt 7. En spesiell ro å kunne dra ut på vannet en klar sommerdag 8. Frisbee-golf har det blitt endel av, gøy for både liten og stor! 

1 kommentar:

  1. Hei - masse fine feriebilder der. Spesielt fine sommerbilder fra Mosvika. Fritt og fint og fin natur med alle dyrene på gården. Ha en riktig fin høst også.

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki