onsdag 15. januar 2014

INSPIRASJON: HVIT

Vi har søkt om å få bygge hus. Forhåpentligvis er vi i mål i løpet av 2014 - det er spennende tider! I og med at det er mange avgjørelser som skal tas og valg som skal velges i den forbindelse, kommer det til å bli litt inspirasjonslinker og interiør som jeg liker her fremover. Jeg begynner i januar med blanke ark, nemlig hvitt! Jeg er veldig glad i lyst interiør, og jeg syns disse bildene er så fine! Usikker på om vi kommer til å gå for hvitt fra gulv til tak, men mye lys ønsker jeg med i alle fall! Og så må jeg putte inn litt farger så klart. :) 
 
1 / 2 / 3

Jeg er veldig glad i gamle tregulv, slik som på bilde nr 1 og 3, men det blir jo vrient å få til i et nytt hus da. Vi skal nok få til noe som vi blir fornøyde med uansett. Liker den hvite bankeplaten på kjøkkenet, det kunne jeg tenke meg. Liker du hvitt, eller syns du det blir for mye hvitt i interiøret om dagen? Jeg mener å ha lest at en av de nye trendene er mørke farger på veggene? Usikker på om jeg kommer til å kaste meg på den bølgen.. :) 

14 kommentarer:

 1. Så spennende. Nytt hus er jo drømmen :) Så utrolig gøy det må være å få velge alt selv. En hvit base er jo lurt, da kan du bare supplementere med farger som du vil på møbler og interiør. Kan nok få til noe som kan ligne på gamle tregulv, elsker gamle tregulv jeg og. Blir spennende å følge med på reisen din til nytt hus :)

  Ha en fin dag, klem fra Anette

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg tenker også at en hvt base er lurt, så er det enklere å skifte ut litt etter smak og behag i løpet av året. Blir spennende å sette seg mer inn i materialvalg etterhvert, er spesielt stpent på "de store tingene" som gul, fliser og kjøkkeninnredning. Takk for kommentar! :)

   Slett
 2. Jeg elsker det lyse! (Lekkert det øverste bildet!!) Det er noe med at fargene på veggene skal passe året om, kan ikke helt se for meg et mørkt interiør om sommeren… Det som er så fint er jo at man kan velge en varm nyanse av hvitt uten at den blir beige eller noe slikt i det hele tatt. Så utrolig gøy med husplaner, det drømmer jeg også om en gang i fremtiden til tross for at vi allerede har bygget et… ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Enig, syns det virker rart med mørkt om sommeren, og om vinteren forsåvidt, da trenger jeg lys inne når det er mørkt ute! Samtidig så tar det kanskje bare litt tid å bli vant til tanken, om man ser det noen ganger så er kanskje ikke mørke farger så ille? :) Jeg har hørt at man må bygge et hus før man vet helt hvordan man vil ha ting, men jeg tipper vi holder oss til dette éne huset vi kanskje skal bygge.. Kikker innom deg for inspirasjon! Takk for kommentar!

   Slett
 3. Jeg har blitt mer og mer glad i det hvite, men må ha noen fargerike innslag. :) blir jo kjempespennende med husbygging!!! gleder meg til å følge med!
  fin dag til deg!
  klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg MÅ også ha noen fargerike innslag, vi er litt like der. :) Vi er også veldig spente på de nærmeste ukene og månedene!! :) Fortsatt fin uke til deg!

   Slett
 4. Så spennende med husbygging!!
  Heldige du, masse gøy og titte på fremover du da:)
  Lykke til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Det er gøy å se og drømme - er bare spent på hvordan det blir å faktisk bestemme seg for noe.. :) Det går seg vel til etterhvert får vi håpe, når vi bare MÅ velge. :)

   Slett
 5. Helt enig! Gamle tregulv = LOVE!
  Men jeg hadde nok gått for grå tror jeg, alt for lite glad i å støvsuge til å ha hvite gulv :)

  Klem
  //Signe

  SvarSlett
 6. Flotte bilder! Blir spennende med husbygging!! Det er så moro å planlegge og tenke på hvordan det blir :) Jeg er kjempeglad vi har hvite vegger, men syns det er godt med litt mørkere gulv. På Eskil sitt rom er det gammelt tregulv som jeg har malt lysegrått, veldig fornøyd med det! Praktisk farge :)

  SvarSlett
 7. Så gøy å høre deres "synsinger" om bildene og tankene om nytt hus! Enig med Signe - tror nok grå=lysegrå gulv er tingen altså.. Kanksje noe lyst/grålig treverk. Tiden vil vise!
  Skal sjekke ut bildene dine av Eskil sitt rom, Randi, har ikke tenkt på gulvet der tidligere.
  Håper du har hatt en god uke, Fabelaktig! :)

  SvarSlett
 8. Jeg gleder meg masse til å følge inspirasjonsinnleggene dine! Vi har jo også søkt kommunen, men de er veldig vrange. Enda vi er helt innafor alt av reguleringsplaner og alt. Så her er det full stillstand for tida!
  Så hyggelig at du liker spaltene mine! Jeg har også danset ballet, moderne og jazzballet i tillegg til streetdance i ungdommen. Nå i vår skal jeg ta kurs i waacking og hiphop. Og det er jo så gøy! (Snart) god helg!
  L

  SvarSlett
 9. Oi, så spennende! Det er så gøy med nytt :) Vi kjøpte nøkkelferdig da, så vi fikk jo ikke bestemme alt selv, men gjorde masse oppgraderinger!
  Jeg syns helt hvitt er veldig fint i eldre hus, men der er det jo ofte fine tregulv og tak... Vi har lys eik på gulvet da, men valgte Marakesh på soverommet vårt, og kalkgrå på filmrommet, og i stuen har vi en farge som har fargekode S-2005-Y50R. De er varme og fine alle sammen. Det er i hvertfall veldig bra nå som vi ikke har så mye på veggene enda :) Da kan fort helt hvitt se veldig nakent ut.. Lykke til med valgene dine :) Jeg syns det vanskeligste var å velge noe til et hus man ikke kunne se..

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki