fredag 3. januar 2014

NEW YEAR


Jeg har vært en dårlig interiørblogger de siste ukene. Jeg har ikke engang fotografert borddekkingen til nyttårsaften! :-O ;-) 

Mye har skjedd den siste tiden, spesielt med min nye jobb som jeg startet i høst. Men forhåpentligvis blir også 2014 et godt blogge-år! Gleder meg til lysere dager, med mer sol og bedre forhold for bildetaking! Håper du har hatt en god start på 2014 så langt?

Jeg sparker igang bloggeåret med disse nydelige produktene i melamin designet av Ole Jensen for ROOM Copenhagen. Ole Jensen er opprinnelig utdannet keramiker, men har etterhvert blitt en av Danmarks mest innflytelsesrike produktdesignere. Jeg liker så godt hvor moderne produktene er, og de overraskende linjene og formene. Du kan se hele kolleksjonen her. Blogges igjen om ikke lenge! 
______

I've been a really bad interior blogger these last few weeks. I didn't even photograph my New Years eve table! :-O ;-) 
It's been so much going on, especially with my new job that I started this fall. But hopefully 2014 will be a good year for blogging as well! Looking forward to brighter days with more light up here in Norway. Hope you have had a good start to the new year! 
Starting off this years blogging with some beautiful products by Ole Jensen for ROOM Copenhagen. Ole Jensen is originally trained as a ceramicist but has since become one of Denmark’s most influential product designers.  Love how modern they are, with some unusual curves and shapes. 
You can see the whole collection here. See you again soon! 

12 kommentarer:

 1. Så friske farger!! :) Herlige bilder og gleder meg til å følge deg og bloggen videre i 2014! :)

  Fin fredag til deg!
  klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Bella! Det varmer med slike gode tilbakemeldinger. :) Og takk det samme!

   Slett
 2. Kjempeflott design,formene minner om muuto. Liker <3 Gleder meg til å følgje deg i 2014:)
  Klem Siv Mette

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for koselig kommentar! Har ikke tenkt på Muuto før, men skjønner hva du mener! :)

   Slett
 3. Lekre bilder!
  Gleder meg til å følge deg i det nye året. Kanskje vi treffes også? :)
  God helg!

  SvarSlett
 4. Tusen takk! Hadde vært veldig koselig å treffes! Kan nesten være som et nyttårsforsett dét! :)

  SvarSlett
 5. Superfine!
  Må sjekkes ut :)

  Klæm

  SvarSlett
 6. Hei!! fresht og fint innlegg som man bare må bli glad av!! første gang jeg er innom deg, så nå gleder jeg meg til å lese meg bakover på bloggen din. Og enda gøyere å følge deg i året som kommer. Selv er jeg så vidt tilbake igjen i bloggverdenen. hatt en lang pause, men fått litt ny giv til å gå på igjen. det er gøy! ha ei herlig helg. Klem fra Line

  SvarSlett
 7. Kjempekule!!
  Liker fargene og formene ♥
  Og lekre bilder!!

  SvarSlett
 8. Godt nytt år til deg!

  Usj, jeg synes jeg har vært en elendig blogger hele det siste året... Rykk og napp, et innlegg her og et innlegg der, lite inspirasjon og mye dårlig samvittighet. Får være et mål å få slutt på det i 2014. I alle fall den dårlige samvittigheten :)

  Ha en finfin lørdagskveld
  //Signe

  SvarSlett
 9. Send meg adressen din så kommer den i posten! Den har vært til stor glede her i huset, men nå kan den reise videre og glede noen andre :)

  Tar gjerne noe i bytte - så lenge det er rock'n'roll!
  Men det er slett ikke nødvendig :)

  //Signe

  SvarSlett
 10. Kjempefine bilder:) liker hver en detalj.....Jeg sitter her under pleddet, ute plask regner det som vanlig, kjenner at det er nok regn nå, kan ikke huske sist det var en hel dag med opphold:) Så jeg skal kose meg inne med en god kopp kaffe og levende lys:) Ha en fin ny uke, søte deg! Klem Ann Elin

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki