torsdag 27. februar 2014

TØFFERE ENN TOGET

#Sponset. Kikkis planet har et samarbeid med Me&I om jevnlig omtale av produktene, derfor merker jeg innlegget som sponset.


I morgen skal jeg ha treff med mange fine damer for klær fra Me&I - jeg gleder meg! Siden jeg er bloggvenn har jeg allerede fått en liten forsmak på årets kolleksjon - til stor glede for våre to små! Klærne er superpopulære, og helt utrolig behagelige å ha på. Tobias kaller den blå buksen sin bare for "hoppebuksa" - for den er SÅ god å hoppe med! :D Den er faktisk så populær at den har flere ganger gått i vaskemaskinen på ettermiddagen, slik at den skulle bli tørr til neste dag. Det samme med t-skjorten med biler på - den syns alle i barnehagen er råtøff, sier han stolt! 

Milly syns kjolen sin er veldig tøff, spesielt med luen som hører til! Vi venter også på en kjole i samme mønster til meg, så da skal vi matche - det blir stas. Og så har vi bestilt den populære kattekjolen, som forhåpentligvis snart kommer med posten! 

Vil du ha treff hos deg og vite mer om disse klærne kan du ta kontakt med Me&I ved å fylle ut skjema her

Ønsker deg en fin fredag og god helg!

PS: Minstemann er ikke så morsk som han ser ut altså, han ville bare være tøff på bildene. :) 
______

We are SO happy with our selection of clothes from Me&I! Tobias calls his blue pants "jumping pants" because they are just perfect for jumping! :D Milly is so proud of her dress, especially with her sunflower hat. 
Tomorrow I will have a bunch of girls over for a party with one of the representatives from Me&I - looking forward to it! 
Wishing you a great friday and a happy weekend!

2 kommentarer:

  1. Fine klær og tøffe barn;)) God helg!

    SvarSlett
  2. Kule unger! :D

    Og skikkelig fin måte å vise frem klærne på. Så kreativt :D

    Takk for i dag ♥ Gleder meg til neste gang!

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki