onsdag 5. mars 2014

NYHETER FRA ME&I

#Sponset. Kikkis planet har et samarbeid med Me&I om jevnlig omtale av produktene, derfor merker jeg innlegget som sponset.

I går var jeg så heldig at jeg fikk ta turen til Oslo på en hyggelig lunsj for å treffe de andre me&i-bloggerne, og for å se nyheter for me&i som slippes i dag! Vi fikk være på et utrolig fint sted som heter Hancock cupcakes, se bare for et herlig lokale! 

Nyhetene fra me&i var også nydelige - ordentlige sommernyheter! En råtøff bukse med paisley-mønster i det mykeste stoff - kjennes nesten som en pysjbukse! Likevel ser den så fresh ut, og stoffet den er laget i gjør at det ikke blir "heng" hverken på knær eller bakende. ;) 

Barneklærne er også veldig sommerlige, med piratmotiv og litt retro striper, både i lysrosa og turkis. Tøffe! En superanvendelig sort kjole for svale sommerkvelder er også en av nyhetene, denne passer for alle fasonger! 

Den nye buksen har Linda (helt til venstre) på seg her - den er så fresh! 
Nedenfor ser dere flere av nyhetene. 

Lisbeth fra me&i, Vibeke (Mammas hus) , Kirsti (Nullfiresyvni), meg, Nina (Sprell levende), og Linda fra me&i. 

En herlig dag, helt utenom det vanlige! Vil du handle, eller vite mer om me&i, klikk på linkene under. 


4 kommentarer:

 1. Tusen takk for en flott dag i går!

  SvarSlett
 2. Dette var da en herlig gjeng :-) Masse deilige sommerklær her, digger paisleymønsteret på buksen og stripene på de herlige barneklærne. Tror jammen jeg må sjekke ut dette merket altså.

  Ha en fin kveld!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 3. Høres, og ser ut som en herlig dag:)

  SvarSlett
 4. Så gøy! Å så utrolig fint lokale :D

  PS: Sendte deg en mail for noen dager siden.. Har du fått den? Har hatt litt problemer med mailen min, så vanskelig å vite om den kom frem eller ikke :)

  -Amalie

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki