lørdag 10. mai 2014

GARDENPARTY #1


På torsdag var jeg på bloggetreff hos Maxbo Stormarked på Vækerø. En utrolig fin butikk rett utenfor Oslo, som definitivt er verdt å ta turen innom om du er i nærheten eller kjører forbi! Første gang jeg var innom der ble jeg SÅ overrasket over utvalget de har der! Dette er ikke bare en vanlig byggevareforretning, de har utrolig mye fint innen interiør, og massevis med spennende utstillinger og inspiasjon rundtom i butikken! 

Tema for denne kvelden var "Gardenparty" og stemningen i rommet og dekoren var så perfekt! Dyktige Maxbo-jenter som hadde ordnet til oss som skulle komme - kjempekult! Det var nydelig servering, spennende foredrag, og ikke minst, min favoritt: Mingle-tid med andre fine blogge-damer! Rett og slett en råkoselig kveld! 

Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun fortalte litt om trender i tiden fremover, og hvordan de går frem for å lage fargekolleksjoner. Hanna Wendelbo fra Boråstapeter og Borge tapeter hadde et inspirerende innlegg om hvordan hun designer de ulike tapetene, utrolig facinerende! Og en nydelig, varm og fargerik dame som det var utrolig gøy å bli kjent med. 
Ann Helen fra Norske interiørblogger fortalte litt fra nyeste NIB Hjemme som ble lansert samme kveld! Kjempefint blad, som vanlig! 


Lidyll, Kasparas regnbue og jeg hadde blitt invitert til å lage en styling med samme tema som kvelden, så jeg dro innover litt før treffet for å style litt. Det passet så fint at fineste Kaspara kunne sitte på med meg på vei innomver, skravla gikk og tiden i bilen bare fløy forbi! Snille Kaspara hadde til og med kjøpt inn både iskaffe og sjokolade til oss begge på turen! Tusen takk for en kjempekoselig tur! Jeg skal lage et eget innlegg om selve stylingen, og hvordan resultatet ble. 

Tusen takk til alle som var med å gjorde kvelden helt super! Alle som jeg fikk hilst på, alle jeg fikk snakket med, og alle jeg skulle ønske jeg fikk snakket ennå mer med! Vi får satse på det ikke blir lenge til neste anledning!  Og ikke minst: TUSEN takk til de flinke jentene på Maxbo som hadde ordnet så flott for oss, og som jobbet både sent og tidlig for å få dette til! Jeg er så imponert over hva dere får til! Takk for all inspirasjon, og for flott velkomst i butikken! 

2 kommentarer:

  1. Vad fint det ser ut. Härlig dukning!

    SvarSlett
  2. Så fine bilder du har tatt :) Var et veldig flott treff, ja. Det var også veldig hyggelig å hilse på deg!

    Hilsen Ellinor :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki