mandag 5. mai 2014

SNIKTITT PÅ SOMMERGARDEROBEN

#Sponset. Kikkis planet har et samarbeid med Me&I om jevnlig omtale av produktene, derfor merker jeg innlegget som sponset.

Disse bildene syns jeg egentlig er skikkelig flaue å legge ut, så jeg får se hvor lenge jeg lar de ligge. :) Ingen fare - det blir ingen faste moteinnlegg fra denne kanten! *knis* Men jeg byr jo litt på "meg sjæl" da, for å vise dere noen fine og ikke minst behagelige plagg fra me&i! 

Med de varme dagene vi har hatt den siste tiden har det passet å pakke frem sommergarderoben - helt herlig! Buksen på de øverste bildene er superfestlig, og ekstremt behagelig. Stoffet er så mykt så det føles som om det kunne vært en pysj, men likevel ser den så fresh ut syns jeg! Den hvite genseren med trekvart arm er luftig og behagelig, denne er en av de genserne jeg har brukt mest i år. Kan brukes til så og si alt også! En fargerik bukse, en enkel jeans, eller til skjørt. Jeg har brukt den på jobb under en "hverdagslig" dressjakke av denne typen

Den blå toppen på de nedeste bildene er også veldig anvendelig. Forrige helg hadde jeg den på i en konfirmajson sammen med et sort skjørt, og da vi kom hjem byttet jeg til shorts og beholt samme toppen - passet like bra til begge deler! Denne er også "snill" (som jeg liker å si) over magen, med at den rynker seg litt, passer meg perfekt. (Og ja - jeg holder inn magen her - hehe!) 

Buksen jeg har på er en Boyfriend jeans, som jeg faktisk kan gå med en hel dag. Jeg er en av de som skifter fra jobbantrekk til joggebukse så snart jeg kommer inn døren hjemme - men denne kan jeg gå med hele kvelden uten å skifte - til og med sitte behagelig i sofaen med den på! :D 
Denne modellen har et snitt som gjør at du kan velge om du vil ha den litt ned på hoftene, med et lite heng på, eller heise den litt høyere opp som jeg har gjort, sitter mer tett. 

Dette var en slags "over sharing" fra min side, men håper noen kan finne tips til fine sommerplagg til dame! Me&i har fokus på Jentekvelder fra 21. mai - 1. juni hvor de fokuserer spesielt på damekolleksjonen. Klikk deg inn på sidene deres for å lese mer, kanskje du vil booke et treff til deg og dine venninner? 

13 kommentarer:

 1. Så fin du er! Jeg eeeelsker haremsbuksene og håper på fine sommerdager så jeg kan flytte inn i disse.

  SvarSlett
 2. Skjønne Kristin - du ser så flott ut :)
  Veldig kjekt å sjå personlege innlegg med bilde av deg, og håpar ikkje du har tenkt å fjerne bilda! Kleda frå Me&I er heilt fantastisk gode :) Når eg får litt meir tid på meg, kan eg tenkje meg å bli selgar for dei :) Eg elskar den fine kjolen som eg fekk velje ut då eg vann konkurransa her hos deg tidlegare. Brukar den nesten kvar veke! Prøvar å ikkje bruke den i hjel, men det er vanskeleg ... ;)
  Fin veke til deg :)
  Klem, Kristin

  SvarSlett
 3. Åå - tusen takk da, dere er jo jammen søte, Kirsti og Kristin! :) :) :)

  Vi får satse på mye finvær fremover Kirsti (selv om det pøsregner her i dag) så vi kan bruke buksene mye!

  Så utrolig gøy å høre at du er fornøyd med kjolen du vant Kristin! Det er virkelig klær som er så behagelige at jeg helst vil bruke de hver dag - bra vi har samme opplevelse! :)

  Klem, Kikki

  SvarSlett
 4. Du har absolutt ikke noe å være flau over. Og klærne var lekre! Har ikke hørt om me&I før men nå skal jeg så sannelig inn å sjekke ut.
  Håper kvelden din er fin��
  Klem Elin

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, snille deg! :) Anbefaler deg virkelig å sjekke ut dette klesmerket! To tomler opp fra meg! :)

   Slett
 5. Så flott du er!! :) Du skal ikke være flau i det hele tatt. Elsker buksa!! Den må jeg sjekke ut. Ha en fin maikveld kjære du!
  klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk da du! <3 Absolutt verdt en sjekk den buksa! :D

   Slett
 6. Se på hu fina ;)
  Herlig med en skikkelig god dongeribukse... jeg strever stadig med å finne en skikkelig god en, som jeg samtidig ser tynnest mulig ut i hi, hi. En umulig kombinasjon med andre ord ;)
  Takk for koselige kommentarer inne hos meg.
  Klem May Helen

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe - takk altså! :)
   Ja, gode dongeribukser vokser ikke på trær som de sier! For meg går nok komfort foran "looks" - men selvfølgelig helst begge deler!

   Slett
 7. Så lekre plagg, og vakker modell!! :)
  Likte veldig godt den hvite genseren, men jeg klarer ikke handle klær på nett... bliir alltid feil størrelse, får se om jeg får kommet meg på et party;))

  Ha en fin fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Blir nesten litt flau her jeg sitter og leser kommentarne deres! :) Sjekk på nettsidene til Me&I om å ha et treff, du får sikkert samlet en liten gjeng til å bli med! Hadde håper å treffe deg i morgen, men ser at du ikke får tatt turen? Håper det ikke blir lenge til neste mulighet!

   Slett
 8. så utrolig flott du er, kjempefin modell :-)

  SvarSlett
 9. Fine klær på en fin modell! Du er virkelig nydelig :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki