torsdag 28. august 2014

MER FREMGANG!!


Du og du som tiden flyr! En hel sommer har gått siden forrige innlegg, men vi har ikke ligget på latsiden av den grunn! :) Det er litt av hvert nytt siden sist - vi har selvfølgelig hatt ferie, vi har solgt huset vårt, vi har fått en førsteklassing i hus, og minstemann har begynt i ny barnehage rett ved skolen der storesøsteren går. OG vi har vi jobbet masse med grunnmuren til det nye huset vårt! For å nevne noe.. Det er fortsatt uvirkelig at vi er godt i gang med husbyggeprosjektet - denne uken kom første lass med husvegger og bjelker, så nå står de klare på tomten! Barna har fulgt spent med på prosessen, vi har vært mye i nærheten når pappa har jobbet sammen med Bestefar på huset vårt. Så har jeg passet på barna, og jobbet LITT på huset jeg også da. :) Milly og Tobias har fått vært noen turer i kjelleren for å se hvor de forskjellige rommene skal være der nede - det syns de er kjempegøy! De gleder seg nok aller mest til kino-rom i kjelleren, vaskerom er liksom ikke SÅ spennende... :) I tillegg skal vi ha bod, og to gjesterom/ungdomsrom til barna med tiden. 

Vi er så heldige å bygge rett ved Besta sitt hus, så vi har fått enormt mye oppvartning der i sommer, både barnepass og middagsmat. Bestefar har gjort en uvurderlig jobb på huset (eller egentlig husENE - vi bygger nemlig ikke bare ett hus, men min søster bygger også hus rett ved siden av!) Farmor og Farfar har også vært her og hjulpet oss veldig mye, med både barn og hus. Onkler og tanter har vært innom, noen mest for å kikke, andre for å slenge seg med og jobbe litt. Venner har stilt opp når vi har trengt, og vi har fått lånt utstyr som har gjort mye av jobben betydelig lettere. Hvor vi hadde vært uten hjelp fra familie, og gode venner som har stilt opp tør vi nesten ikke tenke på! Så TUSEN, TUSEN TAKK - om du er en av hjelperne som er innom her og leser!! :) 

Nå venter en spennende uke, blir kjempegøy å se når de setter i gang med å montere de ulike elementene sammen. Huset vårt er nemlig et elementhus med utgangspunkt i modellen Nora, levert av IEC-HUS, som vi har gjort om ganske mye på. Forstørret det, og endret planløsning og litt forskjellig. Det kommer nok flere hus-oppdateringer utover høsten herfra! :) 

6 kommentarer:

 1. Wow, så spennende!! Det blir garantert fantastisk godt med helt nytt hus :)
  Også så trivelig å bygge ved siden av hverandre! Godt å ha familien i nærheten!
  Tenker det var stas å begynne på skolen, det er moro for oss foreldre også :)
  Riktig god helg til dere!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er så spennende tider nå! Vi gleder oss veldig til å bo rett i nærheten av familien. :)
   Skolestart for eldstejenta var kjempestas! Hadde noen litt tøffe dager på SFO siden hun ikke kjente noen da hun startet, men nå når skolen er i gang trives hun kjempegodt - heldigvis!

   Slett
 2. Så gøy, og ikke minst spennende med husbygging da!! Gleder meg til å se fortsettelsen :)
  Her er vi i flyttemodus. Kjøpte rekkehus for en uke siden, og overtar 12. september.
  Mannen dro på jobb i går, og kommer tilbake 11. september, så gjett hvem som må pakke? (griner egentlig ikke over det, for jeg er en mer strukturert pakker enn mannen ;o).
  Vi bor heldigvis ikke på mer enn 40 kvadrat nå, så det er jo ikke SÅ mye som skal pakkes, men det er utrolig hvor mye dill som har samlet seg opp i løpet av 5 år! Men jeg sorterer med hard hånd - mye smått skal gis til Fretex, større ting legges ut på finn.no.

  Ønsker dere lykke til med husbyggingen, og en riktig god helg!
  Klem fra Christine

  SvarSlett
  Svar
  1. Oi! Det hørtes ut som du får litt av en pakkejobb ja! :) Håper det går bedre enn du frykter. Vi håper også å få ryddet endel før flyttingen, og få solgt eller gitt bort ting vi ikke trenger lengre. Ønsker deg lykke til med pakkingen!

   Slett
 3. Å så artig å se, så gøy at du deler! Jeg gleder meg med dere og gleder meg til å se flere bilder både underveis og av ferdig resultat etter hvert!

  SvarSlett
 4. Å takk, så god du er! Varmer ekstra når jeg vet hva dere har gått gjennom av prosesser med husplanlegging og tomteproblemer! Klem til deg!

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki