tirsdag 2. september 2014

ENDA EN NYHET!


Endelig kan jeg avsløre en av grunnene til at jeg ikke har blogget så mye de siste månedene - vi skal bli foreldre til et nytt mirakel i januar! Tenk så heldige vi er - Hurra for oss! Jeg prøvde å få til en sjarmerende fotoseanse med de kommende storesøsken, men de var ikke veldig interesserte, som dere kan se av det første bildet, hehe! Men det er morsomt å ha bildene likevel da, og det siste ble ikke så verst. :) 
PS: Det kommer én baby, selv om barna fikk holde hvert sitt bilde.

Som vanlig for meg, har de første månedene av svangerskapet bestått av ekstrem svangerskapskvalme, oppkast, vektnedgang, sykemelding, og alt som følger med - ikke så gøy når det står på, men for meg har det heldigvis gått over etter noen måneder. Jeg er nå ca halvveis, og etter en nervepirrende ekstra ultralydundersøkelse i forrige uke ser det ut til at alt står bra til med den lille i magen! 
Og forhåpentligvis får vi kommet oss i orden i det nye huset før babyen kommer.. :) 

14 kommentarer:

 1. Igjen gratulere så mye Kristin!! :) Godt å høre at alt står bra til!!!
  Bildene var jo superkule! ;)
  Glad onsdag til deg!
  klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Bella! Ja, bildene ble jo litt morsome, selv om de ikke ble helt slik jeg så for meg! Men sånn er livet med to små. :D

   Slett
 2. Gratulerer så mye! Hørtes ikke noe greit ut å være så dårlig. håper formen holder seg bra i andre halvdel :)
  Ha en fin Onsdag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Heldigvis er det meste glemt forholdsvis fort, selv om det er tøft når det står på. Så håper jeg som du, på god form resten, og en fin fødsel til slutt! :)

   Slett
 3. Gratulerer, så koselig! :) Den ekstreme kvalmen er grusom. Hadde hyperemesis med begge mine små og trudde eg skulle stryke med. Håper formen er bedre og at du får en fin og frisk høst :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Ja, det er virkelig ikke gøy når man står midt oppe i det! Heldigvis går det over for meg, har jo hørt om de soom sliter med kvalme hele svangerskapet. Det må være helt forferdelig. Ønsker deg en god høst også!

   Slett
 4. Så utrolig spennende. Hvert nye lille liv er ut mirakel :) Du dukket plutselig opp i newsfeeden min på facebook med dette bildet, vi har visst felles venner ;) Lykke til med både hus og baby. Er det ikke litt typisk at man alltid gjør sånt samtidig?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det føles virkelig sånn, dette mirakelet har vi ventet på og snakket mye om allerede! Og ja - jeg ser for meg at det blir en travel høst! Men greit å få alt unnagjort på samme tid da. :D Du må jo legge meg til på Facebook da - føler jo at jeg kjenner deg etter disse årene med blogging! :)

   Slett
 5. Så koselig ♥
  Gratulerer så masse til hele gjengen:))
  Herlige bilder!! :))

  SvarSlett
 6. Tusen takk! Ja, det ble jo morsomt til slutt med bildene, selv om det ikke ble helt sånn som JEG så for meg. :)

  SvarSlett
 7. Gratulere med en liten til på vei! Herlige bilder av storesøsken!

  SvarSlett
 8. Så fine nyheter, gratulerer :)


  SvarSlett
 9. Tusen, tusen takk for alle gratulasjoner! <3

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki