fredag 6. november 2015

TESLA LOVE

#Sponset. Siden vi lånte oss en Tesla for å kjøre til Gøteborg, merker jeg dette innlegget som sponset.

 

Helgen før Halloween var vi i Gøteborg. Vi "slo på stortromma" og lånte oss en Tesla Model S for å komme oss dit! Alle i familien vår er storfan av det bilmerket, og nedenfor kan dere se reaksjonen til de to største da pappaen kom rullende. De visste ikke at vi skulle ha den bilen, for å si det sånn. :) Mannen min Gunnar hentet bilen, og kom for å plukke oss opp hjemme.

Som ferske Tesla-kjørere var vi usikre på dette med lading. Bilen gav oss et estimat på hvor langt vi kunne kjøre før vi måtte lade. Skulle vi komme oss til superladeren vi hadde sett oss ut, måtte vi kjøre veldig sakte (og det er jo ikke noe morsomt med en Tesla). I videoen nedenfor gir Milly oss en oppdatering på positive sider med denne typen bil, og vi får vårt første møte med en superlader!


Heldigvis hørte Gunnar på meg - slik at vi fikk en behagelig reise til Uddevalla. Hvis vi ikke hadde stoppet for en fem minutters lading ved superladeren på Solli utenfor Sarpsborg, måtte vi ha kjørt VELDIG sakte frem til Uddevalla. Bilen sa nemlig fra om at den nærmet seg tom for strøm da vi kom frem til Uddevalla.


Nå har ikke jeg så mye peiling på biler - det kan dere se i den siste filmen her for å si det sånn! Hehe - litt småflaut, men pytt pytt! Man måste bjuda på lite! Men det jeg vet er at denne bilen er helt rå å kjøre! Eller sitte på i da - og Gunnar sier den er rå å kjøre. 0-100 på bare 3 sekunder! DET er fort det.  Barna storkoste seg, og Tobias strigråt faktisk kvelden før vi skulle levere den tilbake. Veldig søtt, men veldig, veldig trist for han, han var oppriktig lei seg, og hulket mens tårene trillet! Så vi var alle enige om at vi hadde hatt en super tur med dette gliset!

Her kan dere se mine "ekspertuttalelser" - haha!


Modellen vi kjørte heter Model S 90 D, og er det råeste du kan få tak i. Firehjulstrekk og masse hestekrefter, med en rekkevidde opp mot 528 kilometer sier Gunnar. :D
Vi har jo tre barn, som alle fortsatt bruker barnesete, og dette var en liten utfordring. Ikke å få setene på plass, det gikk fint. Men å få minstemor inn og ut av setet sitt i midten var litt knotete, og de to eldste slet med å feste beltene side selv. Bortsett fra det var det vel ingenting å utsette! Så når de to eldste er ferdig med seter så er nok dette drømmebilen. Frem til da får vi drømme om modellen som er hakket større, Model X. ;)


Barna tester de to bakovervendte setene i bagasjerommet. Topp stemning! :)

2 kommentarer:

 1. hehe, det var nok ikke feil for mannen tenker jeg:)
  Ser ut som ungene og du er fornøyde og!
  Det er virkelig drømmebilen ja!
  Hadde vært stas å prøve en på skikkelig tur:)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Mannen var veldig fornøyd ja! :) :) :) Alle sammen var i grunn veldig godt fornøyde med hele turen. Kjempegøy å få prøvd bilen ordentlig, når den akselrerer så fort blir jeg like overrasket hver gang over hvor kraftig og rask den er. Morsomt! Håper du har en god helg!

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki