fredag 22. oktober 2010

"NY" DUKKE

Dukken Silje var blitt både nuppete og litt flekkete, så da sydde jeg likegodt et nytt trekk som kan tas av og vaskes innimellom. 

Prikkete og fin. God som ny! Godt brukt. Og litt slitt på leppene. 


Er ikke noen kløpper til å sy på maskin, og så små ting fikser jeg ikke. Så her er alt sydd for hånd. Ettersom jeg ikke syr etter mønster heller så har jeg tråklet først, så det tok jo litt tid å få til dette her. Men nå som det er ferdig er jeg strålende fornøyd! 

(Vi kan forresten ikke røpe helt hva jenta vår skal få i toårsgave, men det blir nok noe som denne dukken også får nyte godt av..)

Før. Slik var hun tidligere, riktg nok med strømpebukse på dette bildet - den er også hjemmesydd. 

5 kommentarer:

 1. Så flink du er! Og for en herlig sveis dukken hadde, de gamle er best:)

  Her blir det også dukkegreier i bursdagsgave. Ny dukkeseng fra ikea skal males og lages veldig fin på et vis. Har ikke helt bestemt meg for hvordan enda..

  (Kom gjerne med tips, du er jo superkreativ!)

  SvarSlett
 2. Så fin Silje blei:) Skikkert kjempelurt å lage avtagbart trekk!

  Så heldige de var som FEKK ein Tripp Trapp da! Dei er ganske vanskelig å få tak i brukte, har eg hørt, fordi dei er så robuste og ofte går i arv. Vi var så heldige å komme over ein skikkelig slitt rosa ein på bruktbutikken lenge før lille A var født. Den står klart til oppussing i kjelleren. Blir bra å få sett din stol ferdig oppussa, då satser eg på at inspirasjonen kjem flytande!

  SvarSlett
 3. Å så flink du er!! :)
  Guttene mine elsker å leke med noen dukker som er fra jeg var liten. De (dukkene altså) kunne helt klart hatt godt av nye "trekk" de også. Og vaskbart er helt klart diggbart!! :)
  God helg!
  KLEM

  SvarSlett
 4. Kjempeflink du e. Sikkert my mer praktisk me en avtagbar en ja :-)

  SvarSlett
 5. Så flink du er, Kikki. Imponert. :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki