onsdag 27. oktober 2010

UKESMENY

Som småbarnsforeldre gjør vi hva vi kan for å effektivisere tiden vår. Etter inspirasjon fra Siv Iren er en ting vi gjør å ha en fem ukers plan på middager! Det har jo blitt endel faste retter som vi buker, og da har vi bare listet de opp og laget fem forskjellige ukeslister. Så prøver vi å handle inn en gang i uka, sånn stort sett i alle fall.


Hos Ollibird blog (via How about orange) fant jeg en ukesmeny for å skrive opp hva vi skal ha til middag i løpet av en uke. 


Praktisk. Og så ser det jo så fint ut på kjøkkenhylla!

Den vi har kan kjøpes på Etsy til ca 60 kroner, så får du tilsendt en fil som du kan printe ut. Jeg gjorde den om til norsk og endret litt på størrelsen for eget bruk og printet den ut - superfin å ha på kjøkkenhylla! 


Oversiktlig. Jeg skriver ikke like fint hver uke altså, men ettersom den skulle ut på bloggen så måtte jeg jo gjøre det litt ordentlig. 
Forrige ukes meny. Pizza på lørdag! Gratis ukesplan. Ollibird har også denne ukesplanen som kan lastes ned gratis og printes ut. 


I kveld drar jeg og mannen til Dusseldorf i Tyskland på en kreativ konferanse og treffe venner - så da blir det stille her på bloggen fram til mandag. 


God helg! 

3 kommentarer:

 1. Så smart det var. Skal sannelig ordne meg sånn jeg også :-)

  SvarSlett
 2. Så lurt med ein meny som er så fin også da! Vi har hatt ei kjedelig liste hengande på kjøleskapet, men no skal eg sjå nærmere på denne:)

  Ha ei fiin veke!

  SvarSlett
 3. Heisann!
  Nå har jeg også oppdaget denne flotte bloggen din!
  Artig å se og lese! Du er flink. Herlig å se at alt ikke er sin skjønneste orden alltdi - med to små i huset :-)

  Nå har jeg sittet og skrevet opp min egen treukersmeny! Flott med inspirasjon fra deg.

  Hils gubben!
  Klem fra Bente, på Oppsal :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki