torsdag 10. februar 2011

FALSKE BLOMSTER? JA TAKK!

Med et lekent sinn spør følgende på sin blogg i kveld: "Falske blomster - Ja? Nei?
Hva mener du? Jeg mener definitivt JA, ettersom jeg har de minst grønne fingere i mils omkrets. Men det må være god kvalitet på de fake blomstene da, så de ser i alle fall litt naturtro ut. 


Her er én av mine kunstige blomster, som har plass på kommoden foran bildeveggen. 

Denne er en litt miks av ekte og fake - det er rett og slett en orkidé som er ferdig og blomstre, og så har jeg satt oppi to kunstige stilker! Godt fornøyd med denne løsningen. Orkidéen skal jo kunne blomstre igjen, men det har aldri skjedd her i huset.. 

De aller fleste som er innom og legger merke til blomsten tror at den er ekte - ikke lett å se selv på nært hold at den er fake. 

Bildeveggen er litt hummer og kanari; Frans av Assisi er arvegods fra min morfar, et familiebilde fra da min mann var liten, et familiebilde av oss, utklipp fra et magasin, et kort og et foto fra Trysils dype skoger som svigerfar har fotografert. På brettet sammen med blomsten har en søt liten dukke fra Momjii fått plass, selveste Party Girl med sine friske vår-farger! 

Har du en mening om falske blomster? 

5 kommentarer:

 1. Har egentlig alltid vært nei. Og særlig etter at jeg jobber i blomsterbutikk...
  Men nå har jeg et hjørne i stua der alle blomster dør. Det er antagelig ikke nok lys der. Så jeg leker veldig med tanken på litt plastic fantastic.. Men hvor kjøper man bra falske blomster?? :)
  Den orkideen på bildet hadde jeg aldri gjettet at var uekte. Kjempe fin var den! :)

  SvarSlett
 2. Jeg syns jeg har funnet de beste på Dine møbler av alle steder, i Oslo sentrum. Skjønner jo at du er for friske blomster når du jobber i blomsterbutikk! Da hadde kanskje jeg også gjort det, og hatt litt mer peiling på blomster også.. :)

  SvarSlett
 3. Har også en kunstig blomsterstilk til orkideen min i stua. Fikk den for fem år siden og den har ikke blomstret siden, men nå er det noe på vei her. Kanskje den har fått noe å se opp til ;) Legger meg til som følger her hos deg. Kreativ og fin blogg du har.

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki