fredag 22. april 2011

Ikke helt som planlagt..

Jeg har vært (og er vel fortsatt) veldig usikker på hvor personlig jeg skal være her på bloggen. Hvor mye skal man fortelle om familien og sine nærmeste? Når noe skjer med det som er aller mest dyrebart og viktig her i livet. Jeg klarer ikke å fortsette å blogge om interiør og "dill" som om ingenting har skjedd, når det preger dagene mine og tankene mine. 

Bilde funnet hos Weheartit.

Det har ikke vært en god start på påsken 2011 for oss. Tirsdag ringte Gunnar meg på jobben og sa: ”Ikke frik ut nå..” Og da tenker man jo mye rart. 
”Milly har hatt et nytt anfall og blitt hentet med ambulanse på Hamar.” 
Da friker man ut!
Vi dro så fort vi kunne fra Oslo, og aldri har turen vært lengre eller gått saktere…

Feberkramper har hun hatt én gang før, da var det jeg som var der alene. Det er en skremmende opplevelse! Heldigvis er det ikke farlig har jeg lært, så lenge krampene stopper før det går for lang tid, men mens det står på oppleves det fryktelig, forferdelig skummelt.

Kort fortalt ble det en natt på sykehuset for meg sammen med den tapreste, tøffeste jenta jeg kjenner. Flere runder med oppkast på grunn av høy feber, lite søvn, mange doser med smertestillende. En liten jente som er redd for fremmede undersøkelser og ukjente personer. Godt for mamma å være der etter å ha vært borte da anfallet skjedde - vondt å være mamma å se alt den lille kroppen må gjennom.
Etter flere gjenomførte undersøkelser og ark med resepter i veska fikk vi dra hjem formiddagen etter. De følgende dagene hadde hun fortsatt høy feber, så vi har etter hvert måttet gi smertestillende jevnlig for å unngå oppkast på toppen.

I dag har vært en god dag, hun er mye sliten, litt blek og mindre matlyst, men har gått lengre uten smertestillende og høy feber. Så vi får tro at det verste er over. Heldige er vi som har fått være hos Farmor og Farfar og fått så mye hjelp og oppvartning. Vi satser på å dra hjem igjen i morgen, og at vi får noen gode, rolige familiedager i den siste delen av påska.

Håper alle har hatt en bedre påske enn det vi har hatt! 

14 kommentarer:

 1. Å stakkars dere.
  Kjente hjertet stoppa i halsen i det jeg leste om telefonen du fikk fra Gunnar.
  Vi har jo nettopp vært igjennom en hel del selv med Ellisivs brannskade. (Det er forresten helt grodd nå. =D )


  Ønsker dere en fortsatt god påske på tross av de siste dagers uro, og masse god bedringsønsker til Milly!

  Stor trøsteklem fra meg.

  SvarSlett
 2. Dette har jeg opplevd. Det var helt, helt forferdelig. Jeg trodde min lille gutt skulle dø. Jeg skjønner at du har vært livredd...
  Takk for at du deler. Takk for at du er her og skriver det du gjør.
  Du er et vakkert menneske!!
  God bedring til lillesnupp.
  Klemmer til mammahjertet ditt også.

  SvarSlett
 3. Hei!

  Uff, feberkramper er skrekken. Vi har aldri opplevd det med våre to. Godt å høre at det går bedre med henne. De betyr jo alt disse små. Synes det er fint at du deler dette på bloggen din. Som du selv, skriver betyr jo ikke bloggingen om dill og interiør noenting når slikt skjer.

  Jeg har fulgt bloggen din en liten stund nå og koser meg her inne. Henter masse inspirasjon og ideer. Du er utrolig flink! :O)

  Håper resten av påsken blir god for dere alle.


  Klem Carina :O)

  SvarSlett
 4. Å nei, stakkars liten. Hørtes vondt og trist ut, for dere alle. Jeg vet hvor vanskelig det er å være mamma når det beste man vet om er syk og har det vondt, og det eneste man kan gjøre er "bare" å holde i hånden.
  Håper virkelig hun blir helt frisk fort, sånn at dere får noen fine og gode påskedager.
  Stor go'klem fra meg

  SvarSlett
 5. For en forferdelig start på påsken deres :( Håper hun er bedre nå og at dere får en rolig og fin påske sammen. Jeg hadde nok blitt livredd selv, til tross for at man vet det ikke er farlig. Å oppleve sånt med sine aller kjæreste er grusomt. Man får en liten rift i hjertet da. Håper du får kost masse med lille frøken resten av ferien. Klemmer fra meg :)

  SvarSlett
 6. Ikke moro! God bedring til lille jenta! Hun høres ut som en tøffing:o)
  Håper resten av påsken kan bli fyllt med fine minner!
  Klem

  SvarSlett
 7. Off det hørtes ekkelt ut!
  Værste når barna ikke har det godt!
  Håper alt er mye bedre nå, og at dere får en avslappende helg!
  Klem manu

  SvarSlett
 8. Stakkar lille jenta, og stakkars mammahjertet ditt. God bedring til jenta di, får håpe resten av påska viser seg å være litt bedre.

  SvarSlett
 9. Hei, har akkurat kommet fra familieselskap og dere var savnet!
  Har tenkt så mye på dere de siste dagene. Håper M har det etter forholdene bra. Hun er så tøff :)

  Klemmer fra alle oss tre!

  SvarSlett
 10. Tusen takk for gode ord! Nå er vi hjemme igjen, og Milly har vært feberfri i går og i dag! Fortsatt litt sliten etter alt hun har vært gjennom, men smiler og hopper og løper rundt, og så må hun slappe av litt. :)

  SvarSlett
 11. off. syke barn er det værste. håper dere har det bedre nå. alle sammen.

  SvarSlett
 12. Stakkars Milly og stakkars mamman og pappan hennes!! Fikk vond klump i magen da jeg leste innlegget her. Og for en telefonsamtale. Jeg hadde garantert friket ut jeg også!! Håper at siste del av påska har vært god for dere og så bra at Milly har blitt bedre!!

  Klem fra oss!

  SvarSlett
 13. Godt å høre at vesla er bedre!

  Fint at du deler. Jeg hoppet nemlig glatt over kapittelet med sykdom i innlegget om vår påsketur... så der er alt tilsynelatende fryd og gammen... (Men der var det høy feber og leger som ikke snakket noe særlig engelsk. Var redd feberen skulle gå over i kramper, men det ble heldigvis ikke så dramatisk, selv om ting føltes ganske dramatisk da det sto på.)

  Håper dere slipper flere slike skremmende episoder.


  God klem Ü

  SvarSlett
 14. Stakkars liten!! Det høres skremmende ut! Jeg syns det er fint at du er personlig i tillegg til interiørting! vi er jo alle mennesker og selv om vi er opptatt av interiør, så er det jo andre ting som betyr mer. Håper det går bedre med lille jenta di!

  Klem fra Ellen Louise:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki