torsdag 1. september 2011

GAMLE KOMMODER

Jeg har blitt mer og mer glad i gamle ting med årene.
(Hehe - nå hørtes jeg plutselig veldig gammel ut?) Jeg syns det er gøy å kjøpe helt nye ting også, så klart, men ennå mer sjarm er det å finne noe gammelt som man kan gi nytt liv. Ekstra morsomt er det å arve ting syns jeg, fra mennesker man er glad i. 


Syskrin fra svigermor, selvsydd pute, smykketre fra Thailand, egenlaget ørepynt-oppbevaring.   


Bildene i dag er fra soverommet vårt. Der har vi to kommoder, én til meg og én til min mann. Kan du gjette hvem som er hvem sin? :) 
Begge er gamle, og skal få litt omsorg og litt maling etterhvert er planen. Men jeg syns de er ganske fine som de er også! 


Den til venstre er kjøpt på Finn til 200 kroner og har både hakk i skuffe og et knekt ben (som er fikset nå). Den til høyre hadde min mamma og pappa på sitt soverom i barndomshjmmet mitt! Det er slike skatter jeg syns er ekstra stas å arve, som jeg husker fra jeg var liten. 
Skal vise flere slike personlige skatter etterhvert. 
Etter inspirasjon fra Prydelig sitt sommerfuglbilde har jeg laget min egen oppbevaring for ørepynt. Av en isoporplate og en stoffbit fra Kasparas nettbutikk


Ønsker alle en fin innspurt mot helgen! 

9 kommentarer:

 1. Jeg også liker gamle ting, og kommodene er kjempefine som de er, og blir sikkert fine med maling også! Tipper kommoden til høyre er din, pga smykkene oppå, hadde jeg bare sett kommodene, vill jeg tippet den til venstre var din, hehe! Så fine øredobber du har!!!
  Ha en fortsatt fin torsdag.
  Klem fra Anne

  SvarSlett
 2. Nydelige kommoder. Tror den til venstre er din :-)

  SvarSlett
 3. Hei Kikki :)Så fine ting du har arvet, kjøpt og sydd selv - Det liker jeg kjempegodt :)Har hatt deg i min bloggroll lenge og vært følger også . Men jeg hadde en opprydding for en stund tilbake- spørs om det ble noe kluss der. Her er det så fint å være ! Legger deg til igjen ( føler meg utrolig klønete ) .
  Takk for at du vil være med på min GA :)

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 4. Å så fine, dem ville jeg ikke nænne at male med det smukke farvespil. Især den øverste er meget dejlig synes jeg.

  Hav en dejlig dag.

  SvarSlett
 5. Kommodene var kjempeflotte! Det er koselig å arve fra mennesker en er glad i, og å finne flotte møbler å gi dem et nytt liv! Jeg likte veldig godt idèen om isoporplaten med stoff for ørepynten! Den må jeg også prøve! :)

  Ha en fin torsdag!

  SvarSlett
 6. Superfine kommoder. Jeg elsker sånne gamle skatter som har sin historie og sin sjarm. Og jeg må alltid gå mange runder med meg selv før jeg bestemmer meg for om den skal forbli som den er eller "fikses" litt.
  Veldig fine de smykkeplatene dine. Koselig å vise frem det fine man har! :)
  KLEM til deg

  SvarSlett
 7. Så inspirerende bilder! Synes kommodene var kjempefine som de er n! God helg!

  SvarSlett
 8. Takk for kommentarer! Forresten så er den til venstre min, men mannen har ikke så mange smykker, så jeg har okkupert hans med mitt smykketre også. :)

  SvarSlett
 9. Det er gøy med ting man arver , og gamle ting man er så heldig å ramle over :)
  Ikke alltid det blir så mye billigere, men det er jo gøy å pusse opp ting :)

  Ønsker deg en super helg !
  Klem!

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki