onsdag 12. oktober 2011

BLÅ LYSESTAKE

Spraymaling har jeg ennå ikke gått lei, og jeg lurer på om jeg noen gang kommer til å bli lei - jeg tror ikke det! Det er en så genial quick-fix at det er helt utrolig. Se bare på denne blå lysestaken min som jeg syns er ganske fin. Både i form og farge. 

Like begeistret var jeg ikke der jeg fant den i en våt tillhenger på et Rødekors loppemarked i høst (se bilde nederst). Jeg var veldig usikker på om jeg skulle ta den med meg, men jeg fikk den for en billig, billig penge sånn helt på slutten, så jeg slang den da med i posen. Og det har jeg ikke angret på - se så fin den har blitt med noen runder med maling! 

Slik var altså utgangspunktet.. Jeg har etterhvert lært meg å se bort fra farger på loppis, men prøve å se mer på fasong - og denne fasongen holdt absolutt mål! 


Har en annen messingstake som også venter på en runde maling, men jeg må prøve å få noen til å sveise eller lodde på en av armene som har falt av. Noen som har vært borti det før, og vet om det går an? 


PS: Tusen, tusen takk for alle fine kommentarer dere legger inn!!  Skal ta meg en ordentlig runde i løpet av helgen og kikke inn til dere, nå er det jobb-jobb-jobb, både dag og kveld!

7 kommentarer:

 1. Denne ble kjempefin!! Gjorde seg med ny maling gitt :D Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Oi, det er jammen utrolig hva litt maling kan gjøre. Jeg hadde nok glatt gått rett forbi den lysestaka på loppemarked, men den ble jo skikkelig lekker!

  SvarSlett
 3. Så fin den ble! Herlig farge! og gratulerer så mye som vinner av logokonkurransen! Flinke du! :) FIN DAG TIL DEG! lykke til med jobbing!

  SvarSlett
 4. Wow, så fin den ble! Utrolig hva litt spraymaling kan gjøre!

  SvarSlett
 5. Den blei utrolig fin! Er loppemarked her i byen i helgen, og nå ble jeg definitivt inspirert til å ta en tur :) Spraymaling nærmer seg å være min beste venn også...

  SvarSlett
 6. ble veldig fin passer så godt hjemme hos dere!
  gleder meg til å se mer av huset ;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki