fredag 28. oktober 2011

NY SOFA

Vår nye gigantiske sofa er forresten på plass i huset! Etter litt trøbbel med noen skruer som Living hadde glemt å sende med er den nå endelig ordentlig i bruk! 


Egensydde puter i sofaen, og en liten, gammel skole-stol fra loppis. Tenker å male den med tiden, den er ganske slitt i på setet. 


Bildet er lånt fra Living - det ser ikke like bloggbart ut i stua hos oss foreløpig. :)
Sofaen vår er helt lik, bare sjeselong og hjørne har byttet plass. TV-stua vår er ikke like stor som denne på bildet, hos oss går sofaen fra vegg til vegg. Vi er superfornøyde med å ha så god plass i sofaen!

Kanskje jeg får knipset noen bilder av TV-stuen i helgen? I går fikk vi gjort unna helgevask og rydding (vi prøver å være ute i litt god tid før 3-års feiring på søndag). Bursdagsbarnet har vært hjemme fra barnehagen med feber i går, og blir hjemme i dag også. Men vi håper formen kommer seg til bursdagsfest på søndag! 

6 kommentarer:

 1. Hei Kikki! ♥

  Deilig med ny sofa, den så veldig god ut.
  Det er så eilig når alt kommer på plass...
  FIn den skolestolen også, de er så herlige! ;)

  Ha en fiiin fredag og lykke til med barnebursdag og håper bursdagsbarnet blir frisk til søndag! :)

  Klem Ida

  SvarSlett
 2. Gratulerer med ny sofa ! Denne så veldig myk og god ut . Og det er deilig med slik sjeselong :) Herlig mix med nytt og gammelt . Liker den stilen :)

  God bedring til den lille .
  Og lykke til på søndag:)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 3. Ser ut som en skikkelig deilig sofa! Og et godt hjørne til hver av de voksne i familien er utrolig smart ;) Det er vi i hvert fall enige om her i huset.
  Det er så koselig at du er innom og kikker og kommenterer på bloggen min! Og hvis du lurer på hvor det blir av premien din fra sommerkonkurransen så kommer den snart... Jeg er bare helt utrolig treg!
  God helg!

  SvarSlett
 4. Deilig sofa det ser ut som dere har fått dere;) ikke så ulik vår faktisk. har lita stue men må alikavel ha stor sofa. er jo såå deilig;) god helg=)

  SvarSlett
 5. Deilig sofa det ser ut som dere har fått dere;) ikke så ulik vår faktisk. har lita stue men må alikavel ha stor sofa. er jo såå deilig;) god helg=)

  SvarSlett
 6. Forelsket i skolestolen din! Syns den er superfin akkurat slik den er :)

  klem, Maren

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki