fredag 23. mars 2012

VENNINNEGAVE

Inspirert av Med et lekent sinn laget jeg denne og tok med (sammen med litt sjokolade - det er jo tross alt fredag) til min søster da vi skulle dit på middag i dag. Koselig å gi en liten oppmerksomhet når man skal bort på besøk. 
Vi er i ferd med å bytte ut sofabordet, det vi har hatt til nå har vært alt for bredt for vår gigantiske hesteskosofa. Syns det er veldig vanskelig å finne det perfekte bordet! Så i mellomtiden har to settebord fått plass og får gjøre nytten enn så lenge.. 


Ønsker dere en goood helg! Her er det strålende solskinn og varmt om dagen - vi nyter våren! I morgen drar jeg til Oslo for å feire en venninnes 30-års dag - blir koselig! Ungene skal på overnattingsbesøk hos tante - tror de gleder seg også. :) 
God natt fra meg! 
PS: Hos Åpent hus kan dere lese om mine trykk i dag! Gøy! :) 
______
Inspired by Med et lekent sinn, I made this and brought (along with some chocolate) for my sister when we went there for dinner this afternoon. Nice to give a small gift when you are invited to a friends house!

7 kommentarer:

 1. Det enkle er ofte det beste! :) Veldig fin gave!! God helg til deg og dine! :) Klem

  SvarSlett
 2. Nydeleg vårstemning i desse bileta!

  God helg til deg! :)

  SvarSlett
 3. Er vild med de små borde, de står rigtig fint til sofa og rummet. De er flotte i sin rå træhelhed også... Rigtig god weekend :-)

  SvarSlett
 4. Så enkelt - så lekkert.
  God helg:)

  SvarSlett
 5. Superlekkert, deilig med den knæsjgule fargen mot gråpapiret :)

  SvarSlett
 6. Å ja, den ble super søt! Så gøy du lot deg inspirere! Skikkelig glad gave. Og pluss sjokolade var nok dette i boks ;)

  Klemmer til deg ;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki