mandag 26. mars 2012

VAFFEL

I følge MatPrat spiser vi nordmenn 87 millioner vaffelplater hvert år - en svimlende sum! I går var den store vaffeldagen, så da måtte vi så klart bidra til å opprettholde dette tallet også i år. Vi rakk ikke lage vafler tidligere på dagen, så da ble det til kveldsmat - helt ok for de minste her i huset! :)

På søndag skal vi feire 2 + 3 årsdag her hos oss for vår store lille gutt og fetteren hans - vi gleder oss! Så vi har litt å gjøre denne uka. Har begynt å finne frem litt blå ting til pynt, blant annet disse tre vasene/lysestakene i vinduskarmen - de kan vel brukes til begge deler? Kr 10 pr stk på bruktbutikken.
Ønsker dere som er innom en fin uke!

Har du ikke blitt med på lotteriet mitt ennå? Du kan blant annet vinne et gratis produkt fra Epla-butikken min - meld deg på her!
______
We Norwegians eat 87 million waffle plates every year! Yesterday was the big waffle day, so we had to help to maintain that number for this year. We did not make waffles earlier in the day, so it was for supper - quite ok for the youngest in the house! :)
   
Have not signed up for my lottery yet? You can win a free product from my Epla store - sign up here!


6 kommentarer:

 1. Vi spiste vafler til lunsj i går. I sola på verandaen - så deilig!! Delikate bilder du har tatt! Og så fine lysestaker du har funnet da. Et bra kupp!

  Fortsatt fin dag til deg. :)

  SvarSlett
 2. Nydelige blå lysestaker! Jeg gjorde nok mitt for å få opp vaffelspisestatistikken i går i alle fall, og det gjorde 2-åringen i huset. Det er sjelden hun er så konsentrert når noe skal spises :)

  SvarSlett
 3. Det er mye vaffler!!! ;) Men det er jo så godt! Vi glemte helt av vaffeldagen igår, får ta den igjen til helga! Nydelige bilder og deilig farge på lysestakene! :) Klem

  SvarSlett
 4. Hi my Luv,

  i like ur sweet little Planet, i´m a reader now ;)

  sugar sweet greets,
  Christin from Germany!

  SvarSlett
 5. Å, så gode vaflene ser ut! Mmm...

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad! ♥ Hilsen Kikki